kako se udebljati? |
Post Reply |
Author | |
vjerna
Cita FAQ Joined: 28 Travanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Travanj 2012 at 23:19 |
Bok svima!
zovem se Božena, imam 23 godine. Visoka sam 176cm i imam 57kg. uglavnom svi pisu kako se rijesiti viska kilograma... ja ih ne mogu dobiti. vec 2g imam gotovo istu kilazu, s tim da samo gubim na kilazi i dalje. jasno mi je da pravilnom prehranom i vjezbama za snagu mogu dobiti masu ali moze li itko detaljnije napisati..neki savjet, program prehrane, vjezbi ili bilo sto.... svugdje pise isto, dakle nista konkretno. dok nisam naisla na ovaj sajt, cini mi se zasad jedini od pomoci :) ...i jos jedan problem koji sam zaboravila spomenuti, cesto nemam ni apetita tako da stvarno malo jedem ali vise od toga mi tijelo ne trazi. ponekad samo jednom ili dva put dnevno sto nikako nije dovoljno. postoji li nesto cime bih vratila i apetit? Hvala!!! |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
po mojem mišljenju ako nisi bila kod doktora trebala bi otic cisto preventivno pitat jel možda povezano s necim, ako nije tu potvrdi i ovi iskusni fitovci ce sigurno smislit :D iako ima dosta programa za vježbe napisanih i jelovnika (ak bude sve u redu jednostavno trpaj na silu u sebe po savjetima fitovaca)
|
|
MINNI
Cita FAQ Joined: 13 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
..i mene zanima kako se udebljati, ali pravilno :)
i skiniti trenutnu skembicu :D |
|
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
odi vadi hormone štitanjece, ako nije hipertireoza sigurno cee ti ovdje pomoci svi koji se razumiju najbolje ;)
držim fige da ti pomognu :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |