Kako skinuti masne naslage sa stomaka ?! |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
pufnjara
Cita FAQ Joined: 31 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,može li meni neko pomoći?Imam 26 godina,visoka sam 179 cm i trenutno imam 69kg,što za moju visinu ne smatram da je puno,mada se najbolje osjećam sa kilažom od 65-66 kg.Međutim,meni je problem kad god se udebljam,sav višak ode u trbuh,a kada smršam sve se istopi,samo trbuh ostane i tako mi je otkad znam za sebe.Nikad u životu nisam imala ravan trbuh.Da napomenem,fizički sam aktivna,već godinama kombinujem trčanje na proljeće i ljeto i fitnes kad zahladi,naravno,sa povremenim pauzama i opet ništa.Što se tiče ishrane,ibjegavam hljeb i tjestenine,ostalo jedem normalno.Imate li neki savjet za mene
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Malo da probaš nešto novo osim trčanja ? :D pozdrav!
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
korg
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2014 Location: tuzla Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
sta ce ti ravan trbuh , seksipilnije je kad djevojka ima malo stomacica :D :) imas idealnu tezinu :) |
|
korg
Post Options
Thanks(0)
|
pozz da se javim i ja ,
stanje 87kg. imao sam problema gotov sam bio pao u depresiju, je li neko od vas imao takve posljedice zbog mrsavljenja ??? solidno napredujem,... |
|
mia005
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2014 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam danas dosla na ideju da idem kroz zgradu gore dole, ima 7 sprata :D
Danas tako isla gore dole 20 minuta, ugore hodam, nadole trcim... Prema tome koliko sam se prepotila sigurna sam da se tope kg, jer se ja inace tesko potim :D Edited by mia005 - 14 Travanj 2014 at 21:59 |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije li ljepse otici vani, danas je bilo lijepo suncano i lagano joggirati ?
|
|
korg
Post Options
Thanks(0)
|
hahahah koja si ti kraljica :d |
|
mia005
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2014 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda je kod vas bilo toplo vreme, kod meni je kisa :) A i joging me nerbira :)
Edited by mia005 - 15 Travanj 2014 at 22:27 |
|
Awalim
Cita FAQ Joined: 19 Travanj 2014 Location: Sarajevo Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav svima,
ja sam probala svaku metodu do koje sam došla , neke su bile više neke manje uspješne ali uvijek su mi se kile vraćale... naposlijetku probam i tu 'liposukcijsku' ishranu/dijetu prije 4 mjeseca i prezadovoljna sam sa 110kg sam skinula na 85kg i do sad nisam dobila niti grama, to je sve trajalo kratko, nisam bila gladna, nervozna, iscrpljena itd. Nedavno sam bila na ljekarskom i radila nalaze zbog novog posla i sve je u najboljem redu. |
|
with lots of rhythm
|
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |