Kako smanjiti stražnjicu i celulit |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |
crnka97 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Studeni 2010 Status: Offline Points: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa oko 2 meseca...
![]() |
|
![]() |
|
berlava ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
trcanje ili bicikliranje i guza ce bit fit
![]() |
|
![]() |
|
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Lek za celulit je sto manje sedenja na guzici
![]() Meni je puno pomoglo setanje(krenula sam da se kunem u setanje bukvalno ![]() Nameravam probati rolanje ovog proleca, uhvatila me neka nostalgija za rolerima ![]() U sustini : sto vise koristiti noge. I da, sto bi bilo ko hteo da smanji dupe?! Sta ce vam zadnjica k'o pola andola, meni je bas seksi kad devojke ima onako u tom delu... ![]() Edited by Morrighan |
|
![]() |
|
Tonkica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 24 |
Ako pušiš moguce je da je celulit izraženiji,jer pušenje smanjuje kvalitetu vezivnog tkiva i elasticnost kože,usporava cirkulaciju..alkohol također..imala sam i ja problema s njim i riješila ga se plivanjem,trcanjem,tuširanjem toplo-hladnom vodom,izbacit sol iz prehrane jer uzrokuje zadržavanje vode u organizmu,piti jaaaaako puno vode oko 3 l i mazanjem kremama koje poticu cirkulaciju tkiva,ne mog odmoci ni kapsule koenzima qš0-imaš u dmu.
|
|
![]() |
|
berlava ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
imam ga ,al sta ja znam nije ono ka toliko izrazen,vajda zbog montanja i biciklice s kojom sam znala odradit 60km.a sad kad je biciklica http://carphotos.cardomain.com/sites/cardomain/features/john /bike-crash.jpg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() druzim se s ovom spravicom http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:R_joKVOOeFSFCM:http://www .budi.in/controls/imgSizer.aspx?img=3479š&w=0&h=0&t=š eto ka ima i pomaka nekog sitnog ![]() |
|
![]() |
|
strada ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Uh celulit...
vise je tu faktora..izmedu "zdrave" prehrane, puno tekucine, ne pusenja, ne nosenja uske odjece velik utjecaj na celulit ima i stres!! I ono sto je netko vec napiso..sol..sol zadrzava tekucinu..znaci manje soliti i vise vode piti, uz sve ostalo trebalo bi biti rezultata!! ![]() Opcenito mislim da u danasnjoj ludnici ljudi zborvljaju na sebe..Na onih svojih uru vrimena kad ce se opustiti..Nema veze da li se tu radi o gledanju tv-a, citanju knjige, voznji rola, bicikle...pa i o ciscenju natanane....samo da se uziva i da si ne radite presing eee sad moooram to i to... |
|
![]() |
|
Anita25 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Imaš super kilažu na visinu ja sam isto visoka imam puno više kg ali sam te kile imala dok sam bila mlađa...
![]() ![]() |
|
hm
|
|
![]() |
|
mrka74 ![]() Cita FAQ ![]() Joined: 19 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 1 |
cao svima ja ipak mislim da je sve do gena i da se debljina i taj prokleti celulit ponovo vracaju cim se prestane sa vježbama i gladovanjem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
zakaj gladuješ?? ![]() |
|
![]() |
|
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Gladovanjem nista neces postici, ali u to ce te vec uputiti ljudi koji to mnogo strucnije i jasnije umeju dak oncipiraju!
A celulit veze nema sa debljinom, osim ako se ne radi o ekstremima u vidu previse ili premalo kilograma... Ja nisam imala puno celulita ni sa š0-š5 kg vise i kad se nisam bavila nikakvom aktivnoscu, sa druge strane moja prijateljica je jako visoka i mrsava i mnoogo joj se vidi celulit.Nije uzorak nikakav ili pravilo naravno, cist primer... |
|
![]() |
|
Leandra ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 82 |
Evo ako mogu pomoci u borbi protiv celulita. dakle, iako imam oko 20kg viška, celulita skoro da i nemam, možda u tragovima:) Iako sam ga imala jaaakooo puno.
Naišla sam na ovaj recept za napraviti masažno anticelulitno ulje. Stvarno djeluje! ![]() Aromaticni pripravak za masažu s etericnim uljima • 50 ml baznog ulja • 30 kapi etericnog ulja himalajskog cedra • š0 kapi etericnog ulja cempresa • š0 kapi etericnog ulja ružmarina • 5 kapi etericnog ulja ljekovite kadulje Postupak: Ulja pomiješaj, namaci željena podrucja i masiraj oko š5 minuta svaki dan. Uspjeh zagarantiran. ![]() |
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Leandra Se inace "igras" i radis s etericnim uljima il je
to sam za ovaj recept? |
|
![]() |
|
Leandra ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 82 |
Moj kum je medicinski maser i zajedno s njim proucavam aromaterapiju. Također idem i na masažu cijeloga tijela. Vjerujem da ce mi pomoci u gubitku kilograma i definiciji. Unazad mjesec dana dva puta tjedno idem na masaže i primjetim da se bolje osjecam. Inace sam skoro 20h pred kompom, u uredu, kuci (imam svoju firmu)...pa me i to ubija...masaža leđa me preporodi :) |
|
![]() |
|
Al' sam otišla off od pitanja :) da, isprobavam razne pripravke... imam odlican recept za ulje protiv bolova.
Mozda da pitam administratora da se napravi podforum Aromaterapija, pa mogu pomoci svojim savjetima, znanjem, sto sama koristim, kako pomaze. Uglavnom, time se bavim koje 2 godine, vise rekreativno i za sebe i ukucane, prijatelje ;) |
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Napravi sama podtopic aromaterapija unutar topica zdravlje,
zakaj ne....... Ja malo onak znam to proucavat i zanima me, malo sam i sam kemijao neke stvari, al vec dugo nisam jer sam na knap s vrmenon, no definitvno me zanima....... |
|
![]() |
|
E super...onda kada si sve sortiram i pripremim, otvoriti cu temu. I ja sam baš knap s vremenom, ali cu si dati truda da uguram ovaj forum u svoj dnevni raspored :)
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |