Kako smanjiti stražnjicu i celulit |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Leandra bilo bi super kad bi otvorila novi topic, jako me zanima tematika(i ne samo za celulit naravno ), zvuci interesantno, i dostupno...Zanima me, moze li se aromaterapija sa masazom primenjivati kod bolnih zglobova ili umornih misica na primer?
|
||
Leandra
Cita FAQ Joined: 08 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Morrighan, naravno da može...:) Možete mi postaviti tu pitanja, aja cu napraviti malu prezentaciju i otrvoriti temu, samo sam malo u strci s vremenom trenutno...
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo cure, mozda potencialno koristan clanak i ima i veze
sa celulitom, tj ublažavanju istog.......probajte pa javite..... PS. ak bu ko probavao nebute nigdje našle sok od brusnice cisti, kvalitetan, ja bi pokušao možda sa zaleđenim brusnicama kojih ima kupit i njih blendao i pio taj sok od zblendanih cijelih brusnica http://www.t- nation.com/free_online_article/most_recent/liver_let_die a spominju su i cijela jaja kojih se bojite :) |
||
mazonya
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pozdrav svima !
naime imam problem sa istim, poveca straznjica,sve je ostalo u redu osim guze....pa sam malo razmisljala i mislim piocet s l-carnitinom....citala sam o tome, ali opet nisam sigurna koliko je to dobro.... pa pliz savjet! idem redovito u teretanu, 3-4puta tjedno..... sto se prehrane tice....jedem 4-5 puta na dan po malo, dorucak:zobene+mlijeko+nekad neko voce al cesto nikakvo međuobrok:vocni jogurt, ili obican, ili voce ili malo posnog rucak:povrce sa piletinom, ili integralni kruh sa purecom sunkicom i sl ovisno kako imam priliku međuobrok:voce ili jogurt ili ga niti nema i vecera tuna ili posni i povrce ili jaja i povrce i sl.... ako je problem u prehrani recite! |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vise vode, manje odjece koja stisce, puno masaze.. i naravno rekreacije. |
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
patsy
Cita FAQ Joined: 08 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pravi sok od brusnica se moze kupit u bio ducanu,proizvodjac biotta,mislim da ih ima i u dm-u. Pola litre je 37 kn.Po fat flush planu se pije razrijedjen s vodom, zovu ga "cranwater". Nisam jos probala ali sam citala da pomaze za celulit. Sigurno je zdravo ga pit,a ako jos pomaze i za celi,di ces bolje. A ovo za jaja navodno su svjezi zumanjci odlicni za jetru dok termicki obradjeni nisu. |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Phoenix je htio reci da se jaja jedu cijela (bjelanjci i
žumanjci), a ne samo bjelanjci |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
no dobro.. ti kupujes biottin? pijes ga koliko razrijedjenog? opcenito za celulit je dobar protok tekucine.. voda je valjda nabolje rjesenje za to. |
||
|
||
patsy
Cita FAQ Joined: 08 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nepijem ga,trenutno sam na nekoj kuri cajevima,ali imam i
viska informacija o zdravim namirnicama i ciscenju organizma pa znam i za taj sok. Pod ovo "pravi" sok sam mislila da ima veliki postotak brusnice a ne samo aromu ili kao onaj vindi vital š% brusnice. E i da je istina da je pijenje puno tekucine dobro za celulit ja ga nebi imala...ali nemojte odustat |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da je neisplativ i jako skup taj biottin ako ga neko misli pit, u konzumu je 30 Kn, ako imaju sam jedan i to niej cisti sok brusnice, tek 30% sa dodacima neceg...tak da mislim da je daleko kvalitetnija i jeftinija opcija blendat cijele brusnice i pit
|
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha, ja vecito jedem cela jaja jer mi je samo belance totalno bljutavo
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa je, žumanjak je onak fini sladak |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Žumanjak mi je presuh, onak mi se sav polijepi po ustima |
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
o pa to je jednostavno vjezbanjem,znojenjem skakanjem,voznjom biciklice(ne one u gymu),voznja biciklom je zapravo najbolja za noge i dupe,a radi i cardio,ako zelite brze rezultate vozite biciklu uz brdo.isto tako mozete birat sami kakvi ce put biti asfalt,makadam,finiji zemljani put,kamenjar.sta greziji put izaberete ucinak je bolji .evo i zasto:sta je put greziji i neravniji to ste vise odignuti dupetom od sica,jer ako mislite sidit i vozit po takvom putu sutra cete pišat krv.sta ste vise odignuti od sica to vise vjezbate dupe.takoder ako imate biciklu s brzinama mozete podesit brzine tako da vam uspon uzbrdo na izabranom putu bude tezi.u samo 20min.takvog treninga vidljivi su znatno rezutati,a i pošteno ceš se oznojit.kad vam ruta izabrana postana prelagana ,samo nadete tezi teren i upustite se u avanturu,a guza ce vam biti zahvalna.
|
||
tinamaca2
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cao cure evo jedan zanimljiv clanak kako se rijesiti celulita u 7 dana, meni osobno kombinacija ulja ruzmarina i komoraca se pokazala jako efikasna, pored ovog prirodnog lijeka praktikujem i jogu. Lijep pozdrav Tina
|
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |