Kako smanjiti unos slatkoga? Pomoc! |
Post Reply | Page <12345> |
Author | |||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
btw - koliko košta taj Oetkerov estrakt jel znaš? i di ga ima za kupit? u konzumu sam ga tražila ali ga tam nema.. pa sam kupila neki žnj za nekih 7,8 kn i to je sve samo ne estrakt vanilije i koliko vode treba staviti u sir? |
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne kupujem taj ekstrakt jer mi ne treba zbog okusa Znam da sam ga jednom kupio u ipercoop-u.
To zaista ovisi o osobi, primjerice 2-3 dcl vode na 250g sira da bude tekstura kao jogurt. |
|||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
znaci sir+voda+vanilija u mikseru?? kakav zaslaivac upotrebljavati u dodatku sa limunom?? meni pada na pamet jediino onaj natren u tableticama za kavu |
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tako je.
Ako ti baš treba zaslađivac, onda da. Ali probaj bolje bez I da, odjednom se proširio krug obožavatelja sramežljivog smajlica hehe |
|||
|
|||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
||
ej hammer,pa kaj zaslađivac ne diže inzulin?
|
|||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja mislim da ne..
|
|||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Insulin jeidno dizu glukoza(jako), furktoza( umjereno) i slobodne aminokiseline (slabo)...Insulin:
š.sprecava razgradnju glikogena u jetri 2.potice pohranjivanje secera u salu,jetri i misicima 3.potice sintezu masti i sprecava njihovu oksidaciju 4.potice sintezu proteina iz aminokiselina i sprecava njihovo izbacivanje iz misica u krv Dakle insulin je jedan od hormona rasta prakticno.Cini sve da bi snizio kolicinu secera u krvi-nivo secera u normalne osobe mora ostati izmedju 80 i š00 mg/dl krvi.Zasto? Zato sto je secer osmotski aktivan i da mu se znatno promjeni koncentracija u krvi za duzi period dovelo bi do smrti tkiva,ogana... Eto malo... Lijep pozdrav ;) |
|||
emmaplus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2008 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uh, to mi je samo opravdanje da izbjegnem posni. Nemam pojma, probat cu još jednom s njim. S vanilijom ili necim za pocetak pa budemo vidili........... Edited by emmaplus |
|||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
||
jucer sam ja to probala sa zaslađivacem,uopce ne gubiš vrijeme! ja još nisam u mikseru miješala pa nisam ni trebala puno cistit i brzo je bilo gotovo! a okus.... |
|||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ili opcenito NE kombinirati ugljkohidrate i masti u jednom obroku. |
|||
|
|||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ili opcenito NE kombinirati ugljkohidrate i masti u jednom obroku. [/QUOTE] onda prema tome "ne kombinirati U i M" se odnosi i na kombinaciju npr - krumpira i mesa pecenog u ulju i na npr.. rižu i salatu s maslinovim uljem??? |
|||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
||
onda prema tome "ne kombinirati U i M" se odnosi i na kombinaciju npr - krumpira i mesa pecenog u ulju i na npr.. rižu i salatu s maslinovim uljem??? [/QUOTE]Ova pretpostavka se najviše odnosi na višestruko prerađene proizvode, pune raznih aditiva, krcate mastima i ugljikohidratima, ili obiluju barem jednim nutrijentom u prevelikoj nezdravoj kolicini - jednom rjecju junk. što se tice namirnica koje se termicki obrađuju u što prirodnijem obliku - izvornom obliku bez puno prerade, kao npr. krumpir i meso, nema tolike uzbune u odnosu na npr. cips. Isto vrijedi i za rižu, salatu i maslinovo ulje Nadam se da je iz ovoga jasno da uz npr. rižu ne bi trebala ici majoneza, masni sirevi itd. |
|||
|
|||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
||
jel mozzarela i parmezan spadaju pod masne sireve?
Edited by jedna_mala |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naravno. |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
SAME ENERGETSKE BOMBE!!!!! |
|||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |