Kako smršaviti? |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Illy kud si pobjegao s onog foruma
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ah, malo odmora... neki su si previše umislili pa je najbolji nacin da prekinem komunikaciju s njima na neko vrijeme i primim se posla ;) |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
što je sve dovelo do pada kvalitete, sad je jedino spam dobio na kvaliteti |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
baš to... iako mi je puno ljudi drago tamo.. |
|||
ingrid
Viden/a u gymu Joined: 02 Veljaca 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
paaaa, voce i povrce ti je zdrava prehrana izbaci cokolade, cips i takve grickalice, keksice i slicno, sa svojih š4 godina komotno mozes tih 2-3 kile skinuti bez problema ili nekim "posebnim" dijetama... Edited by ingrid |
|||
balea
Viden/a u gymu Joined: 17 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pogledajte ode na fitness.com.hr tabata protokol.. ja san radila total body 3 puta po 4min.. 5 dana u tjednu i sokirana san rezultatima!! misici su vec primjetno jaci ( nakon 2 tjedna) a i izgubila san 6 kg.. s tim da san u ta 2 tjedna jela 2 puta po 3 dana samo voce..
SRETNO!! :) |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
balea... procitaj ti bolje neki clanak o prehrani..
|
|||
balea
Viden/a u gymu Joined: 17 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mislis na ovo sto sam jela samo jabuke? znan da nije dobro i da se nakon toga vracaju kile, ali nakon toga san nastavila sa nestle fitness zitaricama za dorucak i veceru a rucak sto god zelin, meduobroci voce i nije se nista vratilo.. tako da san se za sada izvukla iz tog `vracanja kila`..
dobro jos i usporava metabolizam,,, ali onda uzmes nesto sta ga ubrzava, tipa zeleni caj, kava i -losa navika- cigareta, i sve dode na dobro :) |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovo što si ti rekla ne valja baš.. uopce... tako da.. trebaš ponoviti gradivo mislim ;) NHF |
|||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
BOK
preporucujem ti da se baviš nekim sportom.ja sam isto imao problema sa kilažom.Biti na djeti to je izgladnjivanje, cista glupost.samo se trebaš baviti sportom npr. savate box , i to je za žene,nije to samo muški sport :) |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prije da je ovo cista glupost.. bolje pazi što savjetuješ jer ocito da nemaš nekog znanja... NHF Edited by Iluvatar |
|||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Definitivno je prehrana bitna! Ja kao neznalac to znam na sebi! Prehrana je cak i bitnija... koliko ja znam
|
|||
nata
Viden/a u gymu Joined: 31 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
laik savjetuje----smanji unos nekvalitetne junk hrane, mislim na nekontoroliranu prehranu (cipsevi, grde masnoce kao ajmo reci špekec i sl..obožavam ga ali brate nije sve u tome), hrani se po malo, cesto, ali manje kolicine i sunac, nemoj previše se opterecivati s time, to je najvažnije... i ukljuci se u neke sportske aktivnosti...zadaj si ritam i to isšooštuj, jer vjeruj ja sam tako skinula par kg u 2-3 tjedna, a ja sam rodila davno dvoje djece i nemam velikih problema sa kilažom niti dan danas, zahvaljujuci majci prirodi, ali u mlađoj dobi nisam imala mira 5 minuta. trcanje, zafrkancija, šetanje sa pesom, briga oko klinaca, a sad kad su godine tu, pribjegavam fizicckim aktivnostima, teretana, i korekcija prehrane.sori, ali to je surova istina.prati malo ovaj site, ima dobrih savjeta i ljudi koji se kuže u to .poz. laik Nata
|
|||
ingrid
Viden/a u gymu Joined: 02 Veljaca 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
20 kg sam lakša! 65 trenutno! uhvatila sam se i vježbanja i kile idu lijepo dolje! još 5 kila moram skinut, racunam do kraja 5mj! pozzz!!! |
|||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
U 20 dana 5 kila? Malo prebrzo
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
defrinitvno, a vjerujem da je i opvih 20 otišlo prebrzo |
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |