Kako smršaviti ?? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmmm po ovome što si napisao ti ništa ne jedeš:))
a nitko se nije udebljao od zraka. tako da bi bilo dobro da vodiš dnevnik i pišeš što pojedeš u danu (u gramima i kolicinama) tako da ti možemo pomoci |
|
Diomedes
Cita FAQ Joined: 19 Listopad 2013 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam se ni udebljao :D ... samo ocu smršaviti malo i uz to postici izdefinirano tijelo ... :)
|
|
There’s gotta be a winning in my bones.
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
nisi se udebljao, ali hoceš smršaviti?? wtf
|
|
Diomedes
Post Options
Thanks(0)
|
:) da...
|
|
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
ok mršavi:))
jelovnik ti je loš i može biti puno puno bolji. Nije bitan broj obroka cak niti raspored u danu kada ceš jesti (bitno je ali ne toliko jako, svi imamo obaveze i rasporedimo kako možemo obroke) ali ti obroci moraju biti uravnoteženi tj imati omjer proteina, ugljikohidrata i masti Pogledaj malo po forumu i baci oko na jelovnike forumaša pa složi nešto bolje kada to napraviš stavi pa cemo ti korigirati |
|
airin
Viden/a u gymu Joined: 07 Listopad 2013 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
Dobro došao, Imamo dosta slican problem, šmršaviti, faks i sl, Slušaj ljude ovdje,jer znaju što rade Želim ti da uspiješ sam se trebaš potruditi :-) Meni pomažu, |
|
Diomedes
Post Options
Thanks(0)
|
Hej :) evo mene da polako pocnem sa drugim zadatkom ... ( pisat cu za svaki dan dan prije ) :D
Dakle citao sam i proucio malo na forumu što kažete na temu nutricionizam i jelovnici i probao nešto iskombinirati s svojim rasporedom tijekom tjedna. .. PONEDJELJAK ... pošto idem na vlak u pola 11...dorucak bi bio u 9 i sastojao bi se od zobenih pahuljica s mlijekom i voca (npr. jedna banana i jedna jabuka ) ... u ponedjeljak mi predavanja pocinju oko 1 tak da bi bilo dobro imati rucak oko 12 ili poi 1 i to vjerojatno u menzi ( jel to dobro ili loše ? ) i vjerojatno bih našao nešto na meniju kaj bude poslužilo tipa piletina na brzo i brokula kao prilog te bi uzeo još neku salatu ... faks imam do 5 i doma dolazim u pol 8 ... za veceru bi bilo dobro da pojedem ciklu ili neku salatu :) |
|
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
za dorucak uz zobene, mlijeko i voce trebas jos neki protein i zdrave masti- npr. cijelo jaje i/ili bjelanjci, orasasti plodovi, posni sir..
Rucak treba biti prije nego odes na faks, dakle ovako kako si naveo, s tim da ako neces jesti do navecer do 8 (sto ne preporucam, svakako bi trebao napravit neki sendvic od razenog i pilecih ili ponjeti zrnati sir i neku vocku) onda za rucak svakako treba ukljuciti neki slozeni UH tipa- int. riza, krummpir, razeni kruh i sl. |
|
cookies are for pussies
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako si jelovnik radio prema primjerima baš me zanima ko je to jeo ciklu za veceru Ja zapravo uopce ne bih puno komplicirala oko zobenih i mlijeka, može to i ostat. Rucak ok, sa nekim UH-om kako je i rekla avangarde. Neki obrok izmedju (pa makar nešto orašastih ako je frka) i normalna vecerica......kao i sve što bi se jelo za rucak, sa UH-ima ili bez njih pa s zdravim mastima. Mene sad još jedino zanimaju planirane kolicine. U svakom slucaju, ovo što si ti naveo Diomedes nebi ni mog macka najelo tako da.....upregni to malo bolje pa nas opet izvijesti - iako ti je namjera smršavit nisi baš curica, ne?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |