Kako ste se proveli nocas (docek nove)? |
Post Reply ![]() |
Author | |
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 01 Sijecanj 2008 at 18:36 |
Kako bilo nocas?
![]() Di ste bili? Edited by Mr G. |
|
![]() |
|
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u jednom stanu, na tulumu.
odlicno ![]() |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
![]() |
|
elai ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 17 |
Upravo se vratila iz Pariza, bilo je savrseno, btw, sretna Nova godina svima!
|
|
![]() |
|
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
a ti? |
|
|
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
U piranhi.
Bilo super ![]() |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Ja ni ne znam di sve nisam bila.... ;) ali bilo je dobro... uglavnom okolo po festama.....
|
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
I da SRETNA NOVA;))
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Upravo stigla iz Sarajeva - predobro!!! |
|
![]() |
|
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
---RIGOLETO--,,,,,probudio se sa glavom naslonjenom na toalet skoljci...... sve je bilo dobro dok mi je navigator funkcionirao.........jedva sam pronasao vrata ,,zalutao u sopstvenom ulazu..... neponovilo se i sto brze zaboravilo se.....hoce sve na --DOBRA COVJEKA---
P.S van teme--moj prijatelj je jednom prilikom bio toliko pijan da je umjesto kod zene ULETIO u zenine majke krevet(bila u posjeti),,,,,, kad ga je moj brat pitao-STA JE BILO---rekao je samo kratko---NIJE SE NISTA BUNILA--- |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
direktor ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 37 |
Sretna nova godina svim forumasima od novog clana !
|
|
![]() |
|
enaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Kartala cijelu noc i pijuckala. Nista posebno ali cisto o.k.
Direktore, dobrodosao! ![]() |
|
![]() |
|
direktor ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 37 |
dobro vas nasao ! pozz |
|
![]() |
|
Da...pozzdrav novom clanu..... Ajde super da netko novi dolazi.... Tebi takodjer sve najbolje u novoj godini....... |
|
![]() |
|
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
bio na privatnom party-u , frend organizirao sve, unajmio prostor,nabavio jelo i pilo, bila super ekipa i stvarno nezaboravan provod
Edited by Ive_ri |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |