Kako zadrzati motivaciju |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
josipr
Cita FAQ Joined: 29 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni su motivacija dobro društvo i cure u teretani kojih na žalost baš u zadnje vrijeme i nema puno... Uvijek se nađe još koja dodatna motivacija kao npr. debeli prijatelji (ovo je zlocesto)... Na pocetku nisam imao neke motivacije, ali sam imao volju, sada nakon godine i pol svakodnevnog treniranja moram imati motiva jer mi nekada i nije do treniranja pogotovo nakon svakakvih komentara bližnjih i njihovih prodika. I oni su mi motivacija! Ja inace uvijek što radim dovršim, nikada ne odustajem -tako je i sa teretanom. Edited by josipr |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni motivaciju predstavlja na kraju teretane set utega po 25 kg.. jedno 300 kg koluta.. kad ih podignem sve sa sipkom, bit cu na miru :DD
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko sad možeš povuci?
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ne znam.. Nisam u nekoj formi.. Oko š60 na mrtvom recimo.. Znaci jos š40 |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |