kaliper |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
eto da tu postavim pitanje
dobio sam neki kaliper, na poklon i u uputama piše da uvije, uvijek mjerim bf s desne strane trbuha (zašto ne s lijeve ne znam) al taman tu imam ogroman ožiljak od operacije i ono, tvrda koža, bla bla i ne mogu zahvatiti kak treba kožu i kad uspijem tu bude i do cm razlike nego na istom mjestu s lijeve zašto ne mogu s lijeve???? |
|
will smoke your weed for food!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
to su gluposti.. ionako ces morat mjerit na š0 mjesta, tako da.. slobodno na lijevoj strani mjeri.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
š000 kuna ti je ako ti unosiš preko granice, službena cifra za poštanske pakete je š50 kn, ali obicno ispod 300 ne carine... meni se znalo provuci i nešto više od 300 ( 370 i 450) ali to je samo sreca |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja prvi put narucim nešto (biciklisticki dres) u vrijednosti 290kn s poštarinom i naplate mi carinu, porez i poštarinu, koja je vec placena prodavacu. Do š60kn nema poštarine, a sve iznad ovisi o sreci
|
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
mrvicaVG
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2011 Location: Novi Zagreb Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa dobro ljudovi kakva je to roba za par kunica,i to iz Kine i neznam gdje dobra kopija,mislim ono neke šulje majice za vježbanje od cega je to napravljeno,kaj vas nije strah da je to tretirano sa nekim kemijskim sredstvima koji stvaraju neki osip ili štete na drugi nacin,jedino ako su provjerene marke no i tu opet nisi siguran
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |