Kamo cete na more? |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ST, Dinara ili Neum?
|
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Frajeri gladni seksa, a nas š0 jedine žene u klubu ...razmisli malo btw. Pozdrav, pozdrav Edited by zika |
|||
LiveStrong
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A ti se kao ideš zabavljat tamo, slušat muziku i niš te drugo ne zanima......yea right Ja to gledam ovak, volio bi kad bi bilo 90% žena i š0 % muškaraca kad bi ja išao, vjerujem da bi se i ostali decki na forumu složili, tak da tvoja teorija ne drži vodu |
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I dalje nije odluceno, ali ortakinja i ja razmatramo i Hrvatsku kao opciju, pa cemo da vidimo Sto se mene tice, isla bih bilo gde, samo da je more, toliko mi se ide
|
|||
denisRI
Cita FAQ Joined: 24 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
otok murter
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nema tu nikakvih teorija feniks, zika je ukratko opisala situaciju na hrvatskom jadranu
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znam , znam da je takva situacija, al ne kužim njeno nadanje da bi voljela da se omjer decki-cure promijeni u korist cura |
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
odoh ja sad u vodice, a vi samo mastajte kad cete na more :P
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Onda cu ti ja objasniti.... kad je takav odnos....onda ne možeš napraviti jedan korak da te ne zaustavi njih 5...ne možeš se pomaknuti bez glupih uleta... i koliko god i htijela zabavu, zezanciju pa i avanturu ti dođe da poludiš nacisto.... Tako da... ipak bi bilo bolje da je malo više cura na Zrcu.... Recimo ja sam zbog toga tamo bila jednom i više ne planiram
|
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
za upoznavanje ljudi odite u hacijendu ili auroru, zrce je prerazvikano.
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cut cemo se |
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma jasno mi je kaj pricate, al nelogicno da mene po 5 cura zaustavi dok odem po cugu ne vidim problema u tome, ak mi se sviđa super,ak ne fala bok..........bar mi nebi bilo dosadno, velka ponuda i samo biram i uvijek imam pune ruke posla To je druga stvar kaj žene vole glumit i kaj nisu otvorene neg se uvijek prave važne i glume teško dostupne kaj da imaju zlatnu pi.... |
|||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
vec sad sam ostavila ZG i evo me u DU i planiram biti ovdje bar do š.š0.
|
|||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cool radit ceš tamo ili si na odmoru? |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zato što si ti muško i makneš se i žene vecinom nisu niti agresivne niti neugodne na odbijanje... no dobro.... ne vrijedi se raspravljati.... ;) Uglavnom... bila sam 2 veceri tamo...i to mi je bilo sasvim ok... znam da nisam mogla doc od jednog do drugog kluba od zaustavljanja ;)))) NO bez obzira na sve... ja tamo nisam došla radi sexa... i iznenadila sam se takvom omjeru i iskreno me nerviralo toliko forsanje toga..... tamo nikad nebi išla više radi zezancije tamo.... sem sa ogromnom ekipom u kojoj ima velikih decki ;)))
|
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |