Kamo na more? |
Post Reply | Page <1234 8> |
Author | |
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kulen hehhe , za skembu je sigurno dobar
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
gajac?
hm.. bolje nemoj tam... mislim.. guzva je, apartmani nabacani jedan na drugi, listopadno drvece posadjeno, sve u asfaltu.. koma. ja sam tam prolazila prosle godine i imala sam osjecaj da se vozim kroz dugave uopce nemas osjecaj ko da si na moru. da ne govorim o plazi tam... |
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
a jeb...dobar je za skembu,ali i za nepce
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma meni je ipak najljepse na moru
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moje odrediste je Split i Makarska...
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mali Losinj i to u kamp! najbolja zabava!
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Istina, kampovi su uvijek dobri za zabavit se, uvijek se nadje drustvo i slozi se ekipica neka nova, i bude zakon
|
|
kale13
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja idem u Bigrad na moru, Split i šibenik, a u Srbiju na pripreme s klubom
|
|
kalaica.ivan.jarmina.slavonija
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja se ove godine s legom bacam u biznis
(njegovi drze one balone , gumene bombone , lsvijetlece gluposti, kokice itd.) tako da idemo kao raditi na Vir , ali preko dana je festa |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav ekipi iz Rijeke ja sam od š4.07 do 22.07. u Rijeci pa ako je netko zainteresiran mozemo se naci na kavi.
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ja sam iz Rijeke, neka se jave jos neki iz Rijeke pa da organiziramo jedno "forumasko druzenje"
|
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lipi moji fitnessovci, ja kroz par dana odlazim na more, bit ce me posvuda (jos ni sama ne znam tocno) i ne vracam se barem mjesec dana, juhuuuu Svima zelim ugodno ljeto! |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
I mi tebi isto tako zelimo ugodno ljeto Nakon sto se vratis, navrati na forum i prenesi nam svoje dozivljaje sa mora. |
|
hedera
Viden/a u gymu Joined: 24 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja cu u buice kraj poreca, tamo cu biti cijelo ljeto, a mozda i duze!
d, pusa! |
|
smrdljivko
Viden/a u gymu Joined: 24 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma dodjite u Split ima mnogo lijepih cura i vrlo mnogo nice plaza!
|
|
Vat cha lukin et?
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
cure , ponesite digitalce na more , ne zelite vald nosit na dusi da "Galerija forumasa" propadne
|
|
Post Reply | Page <1234 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |