Kamo na more? |
Post Reply | Page <12345 8> |
Author | ||||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Kamo na more ove godine?
Ako imate neko dobro iskustvo s neke destinacije / grada ili s otoka - definitivno napišite ovdje kako bi drugi znali .. Moje iskustvo za preporuku: Vodice, Novalja, Makarska - to su mjesta gdje ima plaža, ljudi, tuluma - svega.. Bio sam u Rovinju - katastrofa, nema poštene plaže, prazno, nocni život je u Monvi-u (to je ok) - komentar.. nemojte tamo ici .. u Rovinj jel.. Zaton kod Zadra - odlicno mjesto. Dajte vi neke preporuke, link na apartman, hotel, mjesto - da možemo biti sigurni da ce nam odabir ove godine sigurno biti dobar.. Edited by Zoki |
||||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Potpis. Jedino mi se ne sviđa što su plaže plitke, tj. treba prehodat kojih 50 metara da ti voda dođe do prsa |
||||||
Rijeąeno na PM.
|
||||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Makarska, Gradac, ustvari cila Makarska Rivijera,
A može i do otoka priko puta(Hvar, Korcula) |
||||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Da, jedino je to "mana". TO je odlicno za klince, no ako se želi roniti... treba otici 2km od plaže... |
||||||
|
||||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Ajmo ljudi, dajte ideje kamo na more ove godine.
Recite š destinaciju gdje je vama bilo odlicno - linkajte apartman, hotel i preporucite drugima! |
||||||
|
||||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Zadar-šibenik (može i bliža okolica), zanimaju me preporuke povoljnog smještaja plaža i ostalo manje bitno
|
||||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
cek da se chaxy vrati doma...pa ce ona preporuciti smještaj.... i ja bi tamo negdje.... ili cak i južnije....al nekako brijem na Vodice trenutno..... |
||||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
dalila dalila znam na šta ciljaš, nije ni to loša opcija |
||||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
ma znaš li.... |
||||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Aha |
||||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Vodice su odlicne. Uvijek su pune. Bio tamo 2 god. Tulum i ostalo je zakon, jedino more nije nešto precisto. Valja otici u Srimu ili Tribunj na kupanac, to su mjestašca odmah do, isplati se otici zbog cistine more.. Edited by Zoki |
||||||
|
||||||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
ajde dobro...da i nisam...sad definitivno na to ciljam.... |
||||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
zašto sad da? |
||||||
Strong is the new skinny.
|
||||||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
ha ha ...pa vidiš da se ne buni.... necu kontra njega...si vidila koliki je |
||||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
|
||||||
Strong is the new skinny.
|
||||||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
taman si.... ok..ajde..kad ceš me braniti.... Thorn..nisam na to ciljala, pa si ti misli.... |
||||||
Post Reply | Page <12345 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |