Kamo na more? |
Post Reply | Page <1 5678> |
Author | |||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
missed the point |
|||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
zašto pobogu? |
|||||
Strong is the new skinny.
|
|||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ah...tako... nisam još spremna za više od gledanja... |
|||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
wtf? riješim te na PM |
|||||
Strong is the new skinny.
|
|||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
i evo moj necak želi poslati smajlice :
|
|||||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||||
i još jednog:
|
|||||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||||
dean |
|||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Vodice su izvrsne, za tulumariti dušu dale.. Od birceva, Haciende, tuluma na plaži - predobro! Smještaj ti i nije toliko skup - ionako ceš više na izlaske potrošiti.. |
|||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Mene ce ovo ljeto gledati Makarska riviera - prekrasno mjesto naše obale.
Vec sam bio tamo i definitivno vrijedi ponoviti. |
|||||
|
|||||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Slazem se za Vodice! Zivim u Sibeniku koji je udaljen nekih š5km od Vodica i mogu reci da je puno bolje zaletit se do Vodica i tamo otic navecer u izlazak... Ima sadrzaja za svacji ukus! |
|||||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ima nešto za laganini ispijat koktelcice...plesat ako ti se da i pristojno otici doma oko š, 2? |
|||||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Hmmm, ne izlazim u takve sredine, ali definitivno ima...Imas u "centru" grada ili kako mjestani vodica nazivaju "u selu" 4-5 kafica i disco klubova u jednom (ok zvuci uzasno jer se mjesaju razni tipovi glazbe xD, al nije tako lose) gdje su cesto neki dj-i ili jednostavno slusaone... Al Dalila, ovo sto si ti upitala zvuci penzionerski pomalo xD |
|||||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Nisam kriva... Ma šalim se ja... malo... dosadno mi je...pa ono.... Ici cemo negdje d ima komada i dobra zabava..... |
|||||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Klubovi tipa Makina, Angels, Exit, Opium savjetujem vise nego haciendu ! Hacienda je preeeeskupa, a fakat nije nesto :/ ...
|
|||||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
[/QUOTE] Nisam kriva... Ma šalim se ja... malo... dosadno mi je...pa ono.... Ici cemo negdje d ima komada i dobra zabava..... [/QUOTE] aha mora da ti je chaxy dobro ocitala bukvicu na PM hahaha |
|||||
mrtav hladan
|
|||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Na Jadran stiglo 300 000 turista .. lagano se gužve približavaju..
|
|||||
|
|||||
Post Reply | Page <1 5678> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |