Kamo na more? |
Post Reply | Page <1 678 |
Author | |
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uh, ma super
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja cu napravit potez Split (rodbina) - Neum (djevojka)
možda do Dubrovnika na kuglu sladoleda jer si više tamo ni ne mogu priuštiti |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam kriva... Ma šalim se ja... malo... dosadno mi je...pa ono.... Ici cemo negdje d ima komada i dobra zabava..... [/QUOTE] aha mora da ti je chaxy dobro ocitala bukvicu na PM hahaha [/QUOTE]
ha ha ha...ma nije...nebi ona.... |
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ove godine necu biti duže vrijeme (citaj: više od 3 dana) na moru, nema se love. :D Eventualno cu sa sestricnom otici na 2-3 dana u Crikvenicu, tek toliko da vidim more ove godine. :/
|
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Link: Popis najljepših plaža na Jadranu
Pozicija br. š. - Zlatni rat na Bracu: Ostale plaže pogledajte na gornjem linku.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
A di je na popisu otocic Proizd kraj Korcule?
Najlipša... + Saharun, naravno Inace, more na Zlatnom ratu je najcišce na Jadranu- u kategoriji napucenih plaža... kristalno jasno se vidi kad gledaš kroz more, baš iz razloga što je rt daleko u moru pa su struje jake Predivno. Btw, ovaj vikend pocinje Garden festival i traje š0 dana - toplo preporucam. |
|
Strong is the new skinny.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja cu ove godine vidjeti također popularnu Punta Rata u Brelima.
Jel netko bio na njoj? |
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Jel netko bio na moru vec sada krajem 6.mj. ili pocetkom 7.mj. ?
Jel ima ekipe? FITovci koji žive na moru neka se slobodno jave. |
|
|
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemojte o moru. Ja cu trulit doma cijelo ljeto.
|
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
tweety
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima, ima, pocelo je pomalo..
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bila u Splitu u petak,
a subotu i nedjelju provela tu na Garden festivalu, koji traje do nedjelje šš. 07. i koji mi je udaljen 20 min pa cu svaki dan barem đir do tamo jer radim- za vikend sam opet tamo stalno, a najjace je doci na kupanje i ostati do jutra pookla sam opet jbg |
|
Strong is the new skinny.
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Evo vratio se s mora, vjerojatno nekolicina vas je primjetila da me baš i nema na forumu..
Bio u Baškoj vodi pored Makarske, bilo odlicno - s curom bio. Vidjeli uz Bašku također Hvar, Brac, Makarsku (2. put), Brela i zaista svaka preporuka svima koji ne znaju gdje ce na more -> Baška voda. Mjesto je krcato turistima, plažu su izvrsne, otoci su blizu (sat vremena vožnje brodom). |
|
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je to, Zoki, najbolja je Makarska Rivijera Nema do moje južne Dalmacije, pogotovo obala koja gleda na Pelješac |
|
rikkis
Cita FAQ Joined: 27 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odite na najbolju plažu u Hrvatskoj
|
|
Post Reply | Page <1 678 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |