Karnitin ? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
aa ipak na tjelesni Neka, neka, bolje i tako nego da plati pa da se samo dolazi zapisat, ne isplati se...smiješni su mi ovi koji placaju svaki mjesec da bi dobili tu potvrdu, a ne odrade ni jedan jedini trening nezdravo? ma joj joj teško da ce ga tim svježim sirom zamijenit :)) |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
he he.. morat cu samo po mesu.. ajde smijem ove proteine koje na dar dobavam popit kaze. hehe
morat ce mi fitness cesce slat :p |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
samo što to dvoje uopce nema istu ulogu |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Edited by Iluvatar |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Illy jel se to meni cini il si ti svoj post upisao pod izmjenu mog zadnjeg posta? |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
izgleda
evo ispravio sam p.s mislim na kreatin i posni, jer sam ga to prvo pitao |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I skrenulo se s teme.. jel pijete carnitin ili?? vasa iskustva??
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne pijem jer nema koristi od njega
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
mislis da ne pomaze prije treninga za znojenje??
|
|||
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
I koji ce ti k znojenje kad je to samo privremeno? Ako misliš na gubitak masti, nemoj mi rec da misliš kako je znojenje=gubitak masti? Ajd davore stavi sve na papir i jednom za svagda razumi da su neki suplementi bacanje novaca... Whey, dextro, multivit, omega i cao.. eventualno kreatin i bcaa i to je to. |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, kad ce se više to znojenje prestat povezivat s gubljenjem masti....ja se stalno natjeravam s ljudima u teretani oko toga... ali klinac, i dalje moj super moco i ja brišemo lokve oko bicikala i traka za trcanje
|
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sorry znam da je tvoja muka to radit, al ova recenica mi je uljepšalo ovaj tmurni dan |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
ajde neka, imam bisera da ti godinu uljepšam a ma kakva muka, nakon sređivanja tuša, te lokve su pjesma |
|||
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa mislim da mi l-carnitin malo pomogne kod izdrzljivosti.. ma znojenjem samo gubim minerale..
|
|||
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |