Katniss-Let the games begin! |
Post Reply | Page <1234 7> |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Isprike, isprike Nadam se da ce danas katniss objaviti fotografije! znam da mi je rekla jucer da ne može pronaci kabel od digitalnog (zivi u domu), a za vikend je doma pa mozda za vikend obavi slikanje, ako jos nije pronasla kabel. Svakodnevno se cujemo preko skype-a i mogu reci da slusa sve sto kazem. Naravno, dao sam joj upute kao i luni sto je dobro jesti, a sto ne, te u skladu s time sama slaze jelovnik. To sam ucinio iz razloga kako bih ih obje naucio kako nastaviti dalje nakon natjecanja. Trening funkcionira odlicno. Odradjuje trening kod kuce vlastitim tijelom te jos i aerobik.. Ujutro setnja. Rezultate je vec objavila, izgubila je centimetre, a kad dodje doma ce se i vagat pa cemo vidjet. Pozdrav! |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uvažit cu situaciju sa foticem jer ipak su okolnosti takve kakve jesu pa je ok, a i glavno da se javite i opravdate da znamo što je Tako da katniss, slobodno objavi slicice preko vikenda, nadam se da ceš uspjet sredit! Kandidati nas svih slušaju - ma jesmo li mogli dobiti bolje |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
znam da sam grozno zakasnila, evo moje isprike ... jucer sam bila na faksu, pa jurila na vlak i putovala doma sto gladnih godina, hž-radost putovanja pa još morala odma na koncert od bratica i tako.. eto me sad.. slike su slikane u srijedu, vagala sam se jucer dok sam došla doma i odma to poslikala.. evo sad slika :)
i vaga kaže 70.5 evo, zbiljam mi je žao s tim tehnickim problemima, pazit cu otsad na kabel ko oko u glavi :D edit: sad vidim da mi je vaga prašna
Edited by katniss - 04 Kolovoz 2012 at 10:56 |
|
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super! Vide se pomaci u pravom smjeru
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
hvala
i još jednom i opet isprika za kašnjenje slika
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vide se bome pomaci!!! jako sam zadovoljan!!!
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
marija-mo
Viden/a u gymu Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ovo je super svaka cast stvarno se vidi
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno Katniss! Samo tako dalje!
|
|
LiveStrong
|
|
Lily_20
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da se tebi najviše vide promjene, stvarno super
|
|
Istraživanja pokazuju kako 9 od 10 osoba voli cokoladu... Onaj 10-i laže!
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima na lijepim rijecima
na prvim slikama sam i malo napuhnuta bila zbog pms-a, ali da jesu promjene, osjecam dobila sam od davora malo špotancije jer sam jucer malo khm, popila, ne i eto mi sad, ima da krv pišam iducih par dana
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
svi smo izgleda jucer...malo...jel ja sam zmaju najavila da idem na norijadu
al bila sam dobra samo jedno crno osjecko
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
OSka
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 124 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po meni, ti i Slavonka najocitije promjene. Super!
Edited by OSka - 19 Svibanj 2012 at 21:12 |
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
hehe, da malo brat mi uvalio neku medicu da pijem, a rekla sam da necu pa mi šteta bilo to u gradu ostavit i bacit, ipak se za to neko muci al sad cu se ja mucit, neka je tako, ucit na greškama i iste ne ponavljati
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
evo mene sa tjednim izvještajem, baš dani brzo lete, vec 3 tjedna prošlo
eto, zadovoljna sam, i to jako... vidim pomake na sebi, više mi nije teško vježbat, cak ni ne osjecam bolove i umor kao prije.. ocito mi se tijelo naviknulo na vježbanje i to mu paše, a pašu i meni razlike koje vidim u medjuvremenu sam uspjela naci kabel od fotica, tak da tehnickih problema ne bu bilo više posni malo lakše jedem, ostalo se svega pridržavam kaj se hrane tice, jedino sam ono malo zaglibila s alkoholom pa dobila špotancije od davora dobro ne tak dramaticne, ali pricali smo i dogovorili se i ja svecano obecala cross my heart da necu više pogledat u cašicu a davor je i dalje uvijek dostupan na skype osim kad taj isti skype ne zašteka pa imamo mail.. dobro se sve dogovorimo i isposlujemo, hehe.. eto toliko od mene |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super katniss, i nisam te pohvalila sorry - ovo je genijalan pomak Ne znam što vas dvoje kemijate ali što god - funkcionira
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ti, ne kemijamo mi niš ,samo ja odradim kaj veli najbolje kak mogu zapravo hvala najviše davoru koji ima uvijek vremena za moja pitanja i gluposti i da se sve dogovorimo, i onda hvala svima tu na forumu, zbilja sam citajuci teme našla korisne savjete još i prije nego kaj sam se upustila u izazov, a sad još i više.. vec sam pocela doma i starcima zvocat da nek jedu zdravije, tak da su im zobene sad stalno prisutne, a posni je postao vecera barem nekaj, teško je stare ljude mijenjat
|
|
Post Reply | Page <1234 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |