Katniss-Let the games begin! |
Post Reply ![]() |
Page <1234 7> |
Author | |
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Isprike, isprike ![]() Nadam se da ce danas katniss objaviti fotografije! znam da mi je rekla jucer da ne može pronaci kabel od digitalnog (zivi u domu), a za vikend je doma pa mozda za vikend obavi slikanje, ako jos nije pronasla kabel. Svakodnevno se cujemo preko skype-a i mogu reci da slusa sve sto kazem. Naravno, dao sam joj upute kao i luni sto je dobro jesti, a sto ne, te u skladu s time sama slaze jelovnik. To sam ucinio iz razloga kako bih ih obje naucio kako nastaviti dalje nakon natjecanja. Trening funkcionira odlicno. Odradjuje trening kod kuce vlastitim tijelom te jos i aerobik.. Ujutro setnja. Rezultate je vec objavila, izgubila je centimetre, a kad dodje doma ce se i vagat pa cemo vidjet. Pozdrav! |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() Uvažit cu situaciju sa foticem jer ipak su okolnosti takve kakve jesu pa je ok, a i glavno da se javite i opravdate da znamo što je ![]() Tako da katniss, slobodno objavi slicice preko vikenda, nadam se da ceš uspjet sredit! Kandidati nas svih slušaju - ma jesmo li mogli dobiti bolje ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
katniss ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
znam da sam grozno zakasnila, evo moje isprike ... jucer sam bila na faksu, pa jurila na vlak i putovala doma sto gladnih godina, hž-radost putovanja
![]() i vaga kaže 70.5 evo, zbiljam mi je žao s tim tehnickim problemima, pazit cu otsad na kabel ko oko u glavi :D edit: sad vidim da mi je vaga prašna
![]() Edited by katniss - 04 Kolovoz 2012 at 10:56 |
|
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|
![]() |
|
Sun Chi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Super! Vide se pomaci u pravom smjeru
![]() |
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
![]() |
|
katniss ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
hvala
![]() i još jednom i opet isprika za kašnjenje slika
![]() |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Vide se bome pomaci!!! jako sam zadovoljan!!!
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
marija-mo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
ma ovo je super svaka cast stvarno se vidi
![]() |
|
![]() |
|
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Odlicno Katniss! Samo tako dalje!
![]() |
|
LiveStrong
|
|
![]() |
|
Lily_20 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 130 |
Mislim da se tebi najviše vide promjene, stvarno super
![]() |
|
Istraživanja pokazuju kako 9 od 10 osoba voli cokoladu... Onaj 10-i laže!
|
|
![]() |
|
hvala svima na lijepim rijecima
![]() na prvim slikama sam i malo napuhnuta bila zbog pms-a, ali da jesu promjene, osjecam ![]() dobila sam od davora malo špotancije jer sam jucer malo khm, popila, ne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
svi smo izgleda jucer...malo...jel
![]() ![]() ![]() al bila sam dobra
![]() ![]() |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
|
OSka ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Sijecanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 124 |
Po meni, ti i Slavonka najocitije promjene. Super!
![]() Edited by OSka - 19 Svibanj 2012 at 21:12 |
|
![]() |
|
hehe, da malo ![]() ![]() al sad cu se ja mucit, neka je tako, ucit na greškama i iste ne ponavljati
![]() |
|
![]() |
|
evo mene sa tjednim izvještajem, baš dani brzo lete, vec 3 tjedna prošlo
![]() eto, zadovoljna sam, i to jako... vidim pomake na sebi, više mi nije teško vježbat, cak ni ne osjecam bolove i umor kao prije.. ocito mi se tijelo naviknulo na vježbanje i to mu paše, a pašu i meni razlike koje vidim ![]() u medjuvremenu sam uspjela naci kabel od fotica, tak da tehnickih problema ne bu bilo više ![]() posni malo lakše jedem, ostalo se svega pridržavam kaj se hrane tice, jedino sam ono malo zaglibila s alkoholom ![]() ![]() ![]() ![]() a davor je i dalje uvijek dostupan na skype osim kad taj isti skype ne zašteka pa imamo mail.. dobro se sve dogovorimo i isposlujemo, hehe.. eto toliko od mene ![]() |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Super katniss, i nisam te pohvalila sorry - ovo je genijalan pomak
![]() ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
hvala ti, ne kemijamo mi niš
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |