Katniss-Let the games begin! |
Post Reply | Page <12345 7> |
Author | |
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
moja mama isto za dorucak jede zobene a do sada je bio kruh i margarin ili pekmez
brat i tata se još uvijek nedaju.... dobro, brat ide u teretanu i jede kao slon...doslovno.. Edited by Slavonka23 - 23 Svibanj 2012 at 13:12 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehe mislila sam na to koju taktiku imate Super, cuj, tako ti to krene - malo pomalo pocneš tupit svima oko sebe, neki prihvate neki se smiju :) al dobro, svi imamo barem nekog koga smo uspjeli preobratit
Jedva cekam vidjet finalne slike od svih jer ste tako dobro krenuli da me cisto strah da ne nestanete do kraja Osim Zlatokose, ona nam papa ko velika :)) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
da slavonka, moju gledaju dr.oza pa su prihvatili jer on veli UH ujutro, proteini navecer |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aaaa da, dr. Oz...kad mi govorimo, ne valja...kad Oz kaže isto, može
E, onda za roditelje koji su nepopustljivi oko wheya - i to Oz odobrava |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da malo pohvalim Daliu :)
Jede sve po programu, trenira svakodnevno, i napreduje. Kaze da vidi promjene sto je cini sretnom, a s time i mene onda usrecuje.mvjerujem da cemo nastavit suradnju do kraja ljeta tako da bi rezultati trebali biti vrhunski!
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
davore (inace se ne volim grliti pa ovo smatraj posebnim )
da, da ima da razbijemo ljeto i da najesen kad dodjem na rokove na faks, cijeli faks se uruši od divote hehe, i ja potvrdjujem da se super sve dogovorimo i da cemo nastavit radit preko ljeta kad i to natjecanje završi, kad ispiti prodju i budem doma da mogu i više radit
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
evo i mene sa izvještajem i slikama
pošto sam pred 2 tjedna imala avanturu s kabelom, evo me sad ranoranioca u cik zore prvo mjere: Nove cm minus cm u odnosu na prvo mjerenje pred mjesec dana prsa 100 -2 do 3 struk 74 -7 bokovi 103 -6 noga 55,5 -6,5 ruka 28 -1 jeeej evo sad i slike... evo sve u svemu jako sam zadovoljna, držim se svega kolko mogu , tu i tam imam nekih kriza, ali sve je pod kontrolom... vidi se na zadnjoj slici da su noge još dosta kriticne pa bi da se to sredi malo, ali u globalu otkako sam pocela vidim po sebi, odjeci, odrazu u ogledalu ogromne promjene... ništ, idemo dalje radit, upregnut se , još je mjesec dana da se svi upogonimo do kraja Edited by katniss - 04 Kolovoz 2012 at 10:57 |
|
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|
luna-scarlet
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 126 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wow!!! Svaka ti cast!!!! 7 cm je stvarno i vise nego impreskvno :)
|
|
Tvrdoglava na putu do vitkosti
|
|
marija-mo
Viden/a u gymu Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlicno katnis baš se vidi razlika super ti ide
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Kako se strukic topi! Super! I bome, opravdala si svoje kašnjenje (nenamjerno :)) prošli put, svaka cast
|
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlicno katniss... svaka cast
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo!!! Vidi se velika razlika!!!
|
|
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlicno! Samo tako nastavi, girl!
|
|
jeulz
Viden/a u gymu Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
napredak je vidljiv, cestitam
|
|
pandora
Cita FAQ Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo. vidi se promjena
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
bome struk se otopio!!! vidjet ces do kraja ljeta.. ima da se izdefiniras :DD
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | Page <12345 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |