Katniss-Let the games begin! |
Post Reply | Page <1 4567> |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zna Davor :PPP
salim se malo.. svaka cast, rezultati su bas vrhunski.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zika - hvala :)
dalila- me nedaju se cice to malo variraju jer to ja valjda krivo mjerim vec me sprdaju frendice da kak mršam same me sise, valjda ce i one malo past sad po ljeti da baš nebum neproporcionalna a davore kaj bi ja bez tebe
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bravo curo, ovo je odlicno I ja bih rekla da je više izgubljenih kg u pitanju, stvarno je velika razlika! Super ste, stvarno svaka cast svima
Voljela bih da svi ostanete s nama, da vas možemo pratit i dalje - ne dopustite da ovo bude vaš kraj, sad tek treba pocet radit |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala ti gymka, al ipak nije više izgubljenih kg :) no bit ce definitivno sad po ljeti..
baš sam te to htjela pitat.. htjela bi dalje biti tu aktivina, jel se može ova moja tema preselit na tranformaciju ili da otvorim tamo novu?
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Veselim se novim uspjesima i slikama
Po meni bi bilo super da ove teme ostanu tu di jesu, da ništa ne diramo samo da nastavite dalje. Ako se Zoki slaže, neka bude tako, sve na jednom mjestu! Da pratimo naše kandidate dok ne dodju novi, a onda cemo vas negdje preselit |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a onda cete nas zanemariti |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
|
aha, okej može, javljat cemo se onda mi koji cemo htjeti i dalje tu :)
nadam se da davorova ponuda i dalje stoji da nastavimo i preko ljeta radit još jace nego dosad, da mi još mrvicu pomogne s kojim savjetom
pa nece slavonko šarmirat cemo mi njih btw cestitam ti na nagradi, lijepo baš,potroši pametno |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bez brige, necemo vas zanemarit
|
||
||
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo samo da se malko javim.. krenula sam s intenzivnim vježbanjem kao uvertirom za p90x koji cu pocet za 2 tjedna.. sad idem se jako spremit da dobim još kondicije i snage za to izdržat.. ako ima netko kakove savjete
ne moram ni reci da me sve boli, jucer sam vježbala 50 minuta prijepodne i još sat vremena popodne (bilo mi dosadno ) a trening mi se sastoji od: 15 puta cucanj 15 puta s gumom za biceps 15 puta iskorak 15 puta s gumom za triceps n puta sklek na stolici 15 puta gumom za rame n puta sklek na podu 15 puta cucanj s gumom i to tako u 3 ciklusa zatim radim po youtube: razne ledjnjake, 8 min abs, 8 min za guzu i noge, i onda za kraj 10 minuita joge za pocetnike da se istegnem ... jel to okej? jucer sam to odradila 2 puta, ali samo s jednom jogom navecer.. znam. malo sam pretjerala i sad jedva hodam od sad cu radje radit 4 ciklusa umjesto 3 plus sve ostalo jednom dnevno
Edited by katniss - 17 Srpanj 2012 at 11:02 |
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko si platila tu gumu? baš sam se i ja raspitivala o njoj i našla sam hrpu vježbi...samo ju još moram kupiti
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
|
uzela sam je u intersportu za 90 kn, imaš ih po jacinama, ja sam uzela broj 2, dobiš ih dvije, pa ako ti je jedna preslaba možeš sa dvije radit http://zena.hr/images/clanci/446_big.jpg evo ovak izgleda
ove jace jacine dakle 3, 4 su skuplje al max do 120 kn.. je ima hrpoa vježbi za radit, ja cu ih rotirat svaka par dana s gumom.. presuper je..
|
||
Roulette
Cita FAQ Joined: 19 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam jednu dobila uz dvd s vježbama i jednu sam vece težine kupila za 50-ak kn, ali imaš nešto jeftinije ovdje: http://www.emmezeta.hr/sport/sport-i-razonoda/fitness/21149/rastezljiva-guma-za-aerobic/ Takodjer ako imaš karticu pogledaj u Metrou, znaju imati dosta povoljno takve stvari
|
||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo u emmezeti nije skupo... prošetat cu danas s frendicom da vidim jel ima
|
||
|
||
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
|
da ja sam ocito preplatila,,, a debil, kaj ocekivat kad kupuješ u intersportu na jelacic placu u zagrebu al dobro, bar sam dobila dvije, kad ojacam da radim s obje.. ili ako se jedna ošteti (tješi se sinko samo kad si mogla kupit za 30 kn ) hehe
|
||
Roulette
Cita FAQ Joined: 19 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam bila nedavno i bilo je guma, tražila sam gripove za jacanje stiska, ali toga nije bilo |
||
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
|
jooj to ja imam doma, to sam ko mala stalno bratu krala i igrala se s tim vrtila po podu ko kotacic |
||
Post Reply | Page <1 4567> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |