Katniss-Let the games begin! |
Post Reply | Page <1 567 |
Author | |
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo da se malo samo javim.. vježbam i dalje.. danas odradila prvi dan p90x, zadovoljna sam jako dosadašnjim rezultatima, mjerim se, slikam i dalje, važem nešto rjedje jer me naživcira al dobro i to ide lagano..
nego htjela bi pitati za savjet... kak da smanjim noge? zbilja su mi ogromneee, to se vidi i po slikama, i ovak struk i sve se topi, jesu se i one isto smanjile.. al nekako sad valjda mjesec i pol stoje za trcanje nisam, em imam astmu pa se zapušem, a ni ne znam pravilno trcat.. postoji koja vježba da ubacim tipa svaki drugi dan? imam osjecaj da sam ih s cucnjevima i iskoracima još dodatno ojacala, kad sam vidla sliku danas pala sam sa stolca skoro. znam da rezultati ne idu preko noci, al barem da krenem, da se pocne proces, vjerujem da ce kroz par mjeseci, pa i pola godine biti super rezultati, samo da ih nekak stesam
|
|
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni listovi idu na živce
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
jeulz
Viden/a u gymu Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemožeš smanjiti noge nikako osim gubljenjem masnog tkiva :(
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
a možda i zadržavaš vodu više...poradi na tome isto
|
|
LiveStrong
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
jeulz znam da treba radit i radit i radit samo pitam možda neko ima kaj pametnog za reci da mi pomogne i usmjeri me
zika znam da zvuci glupo, al kak da znam dal zadržavam vodu, u pms je brutalno zadravam, jer to vidim da mi je trbuh ko da sam lubenicu pojela evo o cem ja govorim, ko dva mala balvanica Edited by katniss - 04 Kolovoz 2012 at 10:58 |
|
|
|
jeulz
Viden/a u gymu Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je tako genetski i jedino možeš smršaviti još, a smanjivati mišic naravno ne dolazi u obzir...
Ako hoceš možeš skratiti trening nogu i držati se 3-5 ponavljanja za sve vježbe oko nogu...
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
ma smršat cu još sigurno, samo sam misla nekaj ubacit da se to s mršanjem pospješi.. ma niš ici cu svaki drugi dan na brzo hodanje, pa cemo vidjet kroz mjesec-dva kak ide
|
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moze smanjiti misic, zasto ne... nakon sto padne salo, ako i dalje budu prejake, onda na skidanje misica... ali ima jos kila za skinut pa ce vjerojatno i noge se utanjit sa time.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cista redukcija masnog tkiva. Treningom bi trebalo održavat mišicnu masu, a prehranom i dobro isplaniranim kardiom skidat masti.....normalno da ti taj dio ide malo teže ako su ti takve genetske karte podijeljene ali ne znaci da nece, samo ceš se morat potrudit malo više i bit strpljiva. I ja sam sklona skupljanju masti u tom dijelu i tu mi kardio dosta pomaže....puno, puno hodanja....i bicikle (al onda mi gluteus propada :)). Za nas je najgore puno sjedenja....
S kojim težinama radiš noge? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
jeulz
Post Options
Thanks(0)
|
Kako tocno smanjit odredjeni mišic? Prvi put cujem za ovo
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
gymka, ne radim s težinama, imam doma gume i radim sve vjebe s njima i svojim tijelom.. sad sam zadnja 2 tjedna jako puno radila cucnjeva, iskoraka, i još neki youtube za noge i guzu..
sad sam krenula s p90x jucer, vidjet cemo kam ce to odvest kroz mjesec dana.. ubacit cu još onda brzo hodanje uz trcanje svaki drugi dan pa cemo vidjet, moraju one past isto konacno
|
|
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
evo ljudi moj tjedni jelovnik od ponedjeljka 30.7 do jucer.. taj tjedan sam pocela radit p90x.. jel to okej jelovnik? dal da nekaj mijenjam? 4 obroka su samo, znam da je možda premalo,al prevruce je zbilja, a i kasnije se dižem pa je dorucak oko cca 10, rucak 13h, medjuobrok oko 17 i vecera oko 20, 21.. a vježbam najcešce oko 19h, ili oko pol 12 ujutro ..
Edited by katniss - 06 Kolovoz 2012 at 19:16 |
|
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
evo da i ja malo oživim ovo svoju temu..
i dalje radim na sebi, vježbam, sredjujem prehranu kolko mogu.. to je najteže, al uskladjujem nekako sve dakle došla sam do 65 kila, sa pocetnih cc 72.5-73 kad sam odlucila da se treba nešto mijenjat.. hlace su mi vecinom prevelike, al hvala bogu na onoj dobroj staroj ne bacaj premale jednom ce biti dobre pa sam našla u ormaru koje su tamo zakopane duže vrijeme eto, nije da sam skroz zadovoljna al veseli me što ima pomaka, a uz to sam se u posljednjih mjesec dana zaljubila u yogu tako da se veselim daljnjem radu nabacit cu slike kroz koji dan, fotic mi nešto pokvaren pa da se to složi pa cu napravit neke poredbene slike,cisto za dalje, dal ima netko kakvih savjeta kaj i na cemu da radim
|
|
|
|
jeulz
Post Options
Thanks(0)
|
na cemu radit?
više squatova, ne znam kako izgledaš ali to cu reci kako god izgledala sretno
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
postat cu slike, fotic na remontu nešto se kontakti malo pogubili valjda ce biti gotov sutra, preksutra.. |
|
|
|
Post Reply | Page <1 567 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |