kava i stimulansi |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super! A Splenda? |
||
mima18
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hello, da li je kava na prazan želudac ujutro štetna?
mene zna neki put boliti trbuh kasnije, pa kada planiram kardio poslije buđenja nekad si znam šnitu kruha pojest samo tako da ne naškodim sluznici želuca. probala sam sa zelenim cajem ujutro,ali me nije toliko pokrenuo po pitanju energije. da li radim preveliku pogrešku ako cu vježbat nakon te šnjite kruha i kave sat vremena na orbitreku? pa onda doruckovati |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne treba ti šnjita kruha. ako vec toliko loše reagiraš na kavu ujutro na prazan želudac drži se radije zelenog caja ili probaj sa tabletama kofeina. ujutro na prazan želudac ionako se preporuca kardio nižeg intenziteta tako da ti ne treba ogroman priljev energije vec je kofein tu da malo podigne mobilizaciju masnih stanica i smanji eventualnu glad koja bi mogla nastat. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni od zelenog caja natašte bude toliko loše da je to prestrašno.... kavu mogu popiti kad god.... ali sam ocito opcenito na koffein totalno rezistentna .... no ne želim ga se odreci...bar ovog iz kaffe.....
A ako ceš LI kardio ujutro...onda neka bude natašte.... ne vjerujem da ce ti baš doc slabo na nekoj laganoj šetnjici bez hrane...;) A zapravo.... mislim da je trening sa puno bitniji nego LI kardio... Mislim... ne znam kako si sa mišicnom masom inace...ako nije visoka.... bolje se primi malo weight traininga nego LI kardia natašte.... i sredi si prehranu.....
|
||
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja prvo doruckujem, pa onda zeleni caj i kava...Zeleni i mene tako nekako ISPRAZNI I SAPERE, SASTRUŽE UNUTRA...bude mi odmah slabo ako ga popijem ujutro natašte i ne pojedem ništa iza njega...
Inace, od malih nogu mi je navika iz kreveta napit se malo vode (jer uvijek ustanem žedna), ali MALO VODE, ne da se napunim njom...I onda neposredno iza toga ide dorucak...Oko sat iza toga sad pijem zeleni caj ili kavu...Vecinom dnevno popijem tri zelena caja i dvije kave...pa sad to bilo dobro ili ne, moj je režim |
||
Lady_Y
Cita FAQ Joined: 27 Listopad 2010 Location: Cocos (Keeling) Islands Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je crni caj ujutro the best :)
kakva kava.... |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |