kazein i kilogrami |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | ||||
fitmama ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 15 Travanj 2013 Location: dalmacija-Split Status: Offline Points: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
trudim se :)
insanity 1.day-19.04 |
||||
![]() |
||||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|||
Vec ti se i želudac stisnuo od svog tog gladovanja, a metabolizam je valjda toliko usporen da mu jedva i to malo energije treba ![]() ![]()
Zašto ne - ubaci ga kad god hoceš! Samo dodaj nešto uz to...dal malo orašastih, ili neku vockicu, nešto od žitarica, malo....bilo što da nisu sami proteini.
Eto, odlicno - ljudi cim dodju na ovaj forum izgube kilu ![]() ![]() A za bedra me ne cudi uopce :) Super, ide to, bravo ![]()
ok, onda micemo cimet ![]() Probaj s mlijekom, zašto ne ili kako sam ti rekla - smelji sve u mikseru u gušcu kašicu. Nema finije zobi, vraga mu, naviknut ceš se ![]() Edited by Gym_girl - 19 Travanj 2013 at 09:44 |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
![]() |
||||
fitmama ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 15 Travanj 2013 Location: dalmacija-Split Status: Offline Points: 46 |
|||
valjda cu se naviknut,nisu mi ni one obicne zitne pahuljice fine a ovo pogotovo al pretrpit cu valjda :P
e vidis ja mislim d aje najgore sto se svugdje vrti ona najgora izjava,manje kalorija vise vjezbe i eto te savrsene :P eto ja to nisam izabrala al sam zivi primjer da to ne funkcionira :P e sad preporuca se znaci svako 3-4 sata jest neki manji obrok jel,obzirom da imam smao narance moze to ko meduobrok proc,nisam ni najmanje gladna nakon ove zobi al smazat cu nesto,ili narance ili sir?
|
||||
insanity 1.day-19.04 |
||||
![]() |
||||
|||
i ako izbacim trcanje jel dovoljan samo insanity uz redovnu prehranu?
ne osjetim jos nista negativno al ne bi bas da se preforsiram pa da jos i kolabiram negdje,nece se organizam preko noci naviknut na prehranu i bas mi se vrti po glavi da mi je organizam sto se svih vitamina i svega tice u komi i da bi mi se lako moglo desit da se preforsiram.znaci moram izabrat ili jedno ili drugo barem za sada.. |
||||
insanity 1.day-19.04 |
||||
![]() |
||||
fittyp ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
|||
Pa to je tocno.Manje kalorija i više vježbe,ali manje kalorija od koliko,i više vježbe od koliko
![]() Marketinški trikovi.Možeš imati npr konstantu od 10 i više od nje je 11 ili 12,a manje 9 ili 8.E sad ako imaš konstantu od 5,manje je 4 a više 6,ali nije ni blizu onom 9 i 11 ![]() Dakle treba malo racunanja.Koliko ti treba minimalno,koliko cca trošiš,i koliko cca unosiš.Jasno? ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|||
uh, navikne se covjek na svašta
![]() ![]() ![]() ![]() hehe ma mora bit manje kcal ako želiš smršavit :) ali to ne znaci jedan zbrkljan obrok dnevno. Ti i sa 5-6 obroka možeš bit u manjku kcal ;) Nije to samo tako - ljudi idu napamet. Znam, slušam to stalno - "da, samo treba zatvorit usta" - vjeruj mi, vec sam prestala i komentirat, ubacim se samo ako me netko pita ![]() Tako da manjak kcal uvijek funkcionira ali ako je preveliki, još pogotovo uz intezivne treninge, dovodi do toga da tijelo nema dovoljno energije pa štedi....usporava.....a onda moraš jesti još manje da dalje mršaviš...pa još više usporava...pa jedeš još manje...pa na kraju dodješ do one dobre stare: "debljam se od zraka" :)) I da, skoro pa doslovno se debljaš od zraka ;) Ma gle - ne forsiraj se jesti svaka 3h ako nisi gladna. Ti možeš imat i 3 veca obroka u razmaku od 5h. Ovisi kako ti odgovara - jesti puno manjih obroka ili par vecih. Pretpostavljam ovo prvo? Za medjuobrok si uzmeš bilo šta - ne znam zašto ljudi misle da medjuobrok mora biti nešto posebno ;) Meni je to kao mali obrok :) Možeš šaku orašastih npr...i neku vocku, jabuku npr....ili samo orašaste...ili kao i neki drugi obrok pa u možda malo manjoj kolicini........posni sir s necim, jaja....ma što god hoceš, a da je u okviru željenog kalorijskog unosa sve skupa i da sadrži sve nutrijente. Edited by Gym_girl - 19 Travanj 2013 at 10:20 |
||||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
![]() |
||||
|||
hahahaha jasno ko mrkla noc :P ![]() dakle meduobrok bilo sta normalno,voce ili nesto progrickat,e o.k. super.. idemo naprijed pa valjda ce se sto pokazat za par mjeseci jos da ubacim u dan i teretanu pa opalim po spravama i nema mi ravne,mogu odmah uz bok fitovcima ![]() odakle meni samo ova volja i optimizam a za par mjeseci cu plakat ko pravi dalmatinski tovar ![]() ![]() hvala vam oboma od srca ;) mislim da je podrska najvaznija u svemu ;) |
||||
insanity 1.day-19.04 |
||||
![]() |
||||
|||
Da li da kompliciram pa napomenem da mi voce samo za sebe i nije baš neki medjuobrok...hmm....
![]() Ma necu (iako vec jesam ![]() ![]() Nema na cemu, iako ja mislim da su ipak tvoj trud i volja na prvom mjestu, jer bi uvijek trebali biti spremni da guramo sami - ovo drugo je samo usputan vjetar u ledja ![]() I da, slobodno se javi kad bude zaštekalo ili što zatrebalo! btw. vidiš da nisam tako ![]() ![]() ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
joj tebe je stvarno pogodilo sto sma napisala,pa kzem ti sve 5,nisi,zaista nisi,ti si protumacila na svoj nacin ja tvoju zahebanciju na svoj i to je normalno da se ljudi krivo protumace + prvi susret...sve je to ljudski i sve je o.k. zaista,nisi vrag bez brige ;)
ne komplicira to s vocem,znam da nije dovoljno samo za sebe al koja zlicica sira i vockica vec moze proc ;) pomalo cu ja sve to pohvatat. sad me muci sto sma napokon skinula program insanitya kako treba a media player mi ga ne podrzava pa cu veceras imat sto konvertirat :jao: al napokon cu vjezbat bez jubi tubija ;) dakle za sada kava,dorucak zobene + kazein na vodi,par zlica sira za meduobrok (naranca je jednostavno zapela u grlu,ne ide i gotovo,bar ne danas) za rucak ce biti koka na brudet i juha a dalje cemo vidjet hocu li se izvrnut od previse kalorija ili cu vrebat vrijeme za kazein :D jel ima jos koji suplemenat da je dobar da i to kupim? ne kuzim se u njih a i ovaj sma nabavila slucajno,susjed uzeo da nabije masu hihihihihi pa izgubio kilogram u dva dana sto ga je pio,mislio malac da su to kalorije pa da ce se udebljat i vjezbom nabit misice :D hihihihi to je cak i meni laiku za suplemente bilo funny :D
|
||||
insanity 1.day-19.04 |
||||
![]() |
||||
|||
ma šalim se ja malo
![]() ![]() e par žlica sira i vockica je vec nešto ![]() Opa, dobro to ide danas, ajde, i ubaci malo povrca - a veceru ne izbacuj! hehe da nabije masu, da,da :) ma ne znam, nisam ti ja baš neki fan suplemenata...ja ti samo whey koristim, ako i to. omegu 3 svi guraju i to je ok, pogotovo ako ne jedeš malo ili ništa ribe...a što se vitamina i minerala tice, uz pravilnu prehranu ti i nece puno trebat, ja nekako nisam za to, napamet uzimat...a i 3 put sam prošla ta testiranja i sve je bilo savršeno...za to vidi, za pocetak ti je kazein/whey cist ok, bitno je da jedeš dobro. Edited by Gym_girl - 19 Travanj 2013 at 13:10 |
||||
||||
![]() |
||||
|||
evo me sjedim i mislim da ce mi srce iskocit :D vrag mi nije dao mira i cim je mladi frajer zaspao upalila sam prvi video shaunov i lik je lud :D
srce mi je oko 200 tuklo :O izdrzala sam tocno koliko je trajalo i bas sam se iscrpila jer bome kod njega je to 100x brze nego na linkovim s jubi tuba,ovo je bas insanity,mokra ko cep,svaki misic mi podrhtava al bome izdrzala sma,sklekovi su mi losi al ostalo se da izdrzat. ide ide,trudim se,ovaj put cu dat maximum u svemu i stvarno se nadam rezultatima,ako ih ni sad uz sve ove upute i restrikcije ne bude bome skupljam za liposukciju i kompletnu plasticurinu,nek mi zategnu i nategnu misice,ako mogu ubacivat sise mogu i misice :P eh sad tus i malo poslije kazein pa cu veceras prije vecere ponovit ovaj test i srusit se u komu ;D |
||||
insanity 1.day-19.04 |
||||
![]() |
||||
|||
p.s. rucak riza sa pilecim saftom,na malom tanjuru,da me ubijes jedva sam i to pojela,sita sma full :/
|
||||
insanity 1.day-19.04 |
||||
![]() |
||||
|||
![]() joj vi i taj insanity ![]() Onda ti je bolje malo proucit ove extremeove treninge....ostavi se tih bjesomucnih skakutanja ![]() a to te najelo? na malom tanjuru? oooo blago tebi ![]() ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
ma bjezi nema sanse da jos nesto utroam u sebe,od ovog bi mogla i sutra bit sita :D
ma taman sam se sva uzivjela u program,ma kad uvalim teretanu u svakodnevnicu budem skakutala i trckarala tamo,za sad sam odbacila rutu trcanja i ubacila ovo ludilo pa do kud cu dogurat ko zna,mozda za 5 dana budem svecano objavila da je insanity prebrutalan za mene :D
|
||||
insanity 1.day-19.04 |
||||
![]() |
||||
fittyp ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
|||
Baš sam ti i ja to htio reci,ali eto,gimka je bila brža.
Ako nisi dugo vježbala,moj savjet ti je ovo za pocetnike i vjeruj mi uopce nije lako i kao da nije za pocetnike.Ako se budeš trudila vec u tih 4 tjeda ce ti se pocet ocrtavat mišici. Eh da,što se tice orašastih,možeš i bez vage.Ono šta ti stane u šaku je cca 30gr ili oko 200 kalorija ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
hehe gle sad ovo, 1-2 tjedan,ovo je meni zagrijavanje,nisam to nikad smatrala vjezbom :/ u 3-4 jedino nikad nisam sklekove radila uz podrsku iceg od 60cm, i opcenito me sklekovi slabo idu,pisala sma negdje da vjezbam ovako + sto sam nasla nekih bas za bedrene misice tipa lezanje an boku,noge ravno,jednu odignem i vrtim stopalom kao 10-20x al obavim i vise pa tako druga,pa dizi spustaj itd. ovo ostalo mi je normala,al iako to radim bas redovno i po 3x ponekad (iskoristavam svaku priliku)evo skoro mjesec dana, kilogram je manje tek od kad pijem kazein i vjezbam insanity,odnosno stalno sma ponavljala trbusnjake i ovaj fit test jer nisam znala da ima raspodijeljeno po danima itd.
mozda ja nisam u toliko losoj kondiciji ko sta mislim :/ nisam ni u bajnoj al ocito ne tako losoj koliko mislim jer ovo mi nije frka ni najmanje napravit,dapace nije ni da ima znoja (ne sudim ucinkovitost po znojenju nego cisto usporedujem razliku napora ovog i insanitya-nakon insanitya sam mokra ko cep)
|
||||
insanity 1.day-19.04 |
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |