Kazein+nešto prije škole |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Kolovoz 2012 at 18:44 |
Zanima me što bi bilo najbolje za uzeti još sa kazeinom prije škole(jutarnja smijena),zobene,možda suho voce(brusnica,marelice,smokve),što bi bilo najbolja opcija?
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozes sve to ubacit, neces pogrijesit
|
|
Mawi
Cita FAQ Joined: 20 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
zasto kazein?bolje ti ga je nocu uzimat ima veci ucinak,nemoj se tovariti stalno tim tvornickim glupostima,pojedi neki heben prirodan dorucak tipa,4 jaja na oko sa intregriranim kruhom i recimo ananas je dobar za dorucak,inace ako obozavas suplimente ujutro super ti je uzet zobene pahulje i whey
|
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jednostavnije mi je ovo nego da sad u 6 ujutro idem pec jaja i lupat po kuhinji dok starci još spavaju...A što se tice ucinka kazeina,uzimam ga prije spavanja ali vjerujem da bi bio ok jel se sporo probavlja pa bi mi bio super za pocetak dana...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |