Kazein protein - koji? |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 24 Kolovoz 2010 at 22:31 |
Koristite li kakav dodatak prehrani koji pijete prije spavanja? (kazein protein)
što je bolje od ovoga: Dymatize Elite š2 hour ![]() Optimal Results - Muscle protein ![]() Labrada - Pro V60 ![]() Dodali nedavno: MVP Slow Releaze protein ![]() Kakva su vaša iskustva do sada? Znam da vecina ovdje roka po posnom siru prije spavanja, no zanima me da li netko konstantno koristi kakav protein shake prije spavanja? Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ekipa, nije valjda da ste svi samo na posnom?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dwayne dibley ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 23 Kolovoz 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Od ova 3 navedena koristio sam Dymatize Elite š2. To nije kazein vec nekakav blend wheya, proteina jaja...
Probao sam okuse: vanilija, i nekakva borovnica, koliko se sjecam nisam baš bio zadovoljan okusom. Koristio sam od MVP-a Slow Release Protein i dosta sam bio zadovoljan, probao cokoladu i vaniliju sa vodom i nije loš okus. Najbolji kazein koji sam pio je od Pro.Nutrition-a Kazein (micelarni) od cokolade. Okus je pre dobar i sadrži najbolji omjer proteina (20% Whey, 80% Kazein). |
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Ja koristim ovaj od Optimum Results kao zamjenski obrok uz
sameljenje zobene šx dnevno, obicno kao prvi obrok iza PWM ili ovisno o situaciji ako sam negdje a da mi nije dostupan kvalitetan obrok |
|
![]() |
|
Nitko nije probao Labradu Pro V60?
|
|
|
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Nope, iako najrađe bi nju uzeo, djeluje mi najbolja od ta 3 proizvoda, jedino cijenom odudara, a to nedam trenutno jer mislim da nebum niš više dobil koristi od nje nego od ovih jeftinijih |
|
![]() |
|
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
ja pijem š00% casein od ON cokolada mi je super, banana koju trenutno pijem bljak :P
|
|
mrtav hladan
|
|
![]() |
|
ON mi ima najbolje okuse opcenito (nije da sam ostale firme sve probao) , ali onaj mocca ili nekaj s kavom mi je mmmmmmmmmm, dolsovno kao bijela kava onak fina ![]() A vocni ni ja ne podnosim, mozda su ok prva 2 puta kad pijes a poslje na silu ![]() Edited by The Phoenix |
|
![]() |
|
Neukrotivi ![]() Cita FAQ ![]() Joined: 05 Lipanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 15 |
POSNI+KIKIRIKI
![]() |
|
![]() |
|
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
kolumbo :D ali ovdje pricamo o prasku... by the way fali ti povrca sa tim posnim ![]() |
|
mrtav hladan
|
|
![]() |
|
Indigo ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 34 |
Meni ON nema neke okuse fine ali to je stvar ukusa o kojem
se u pravilu ne raspravlja, ali po meni imaju najkvalitetnije proizvode. |
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
ON š00% casein mi je malo slankast, ali se ne zalim... nakon scitec whey isolate-a s okusom vanilije sve mi je prefino :D
|
|
![]() |
|
hrc007 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Posni + orasi (ili kikiriki) + riblje ulje
![]() |
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
mješavinu jajcanog i mlijecnog... ponekad ga stavim uz krevet pa popijem u sred noci ako se probudim... to obicno poslje treninga
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
tak nešto i ja radim, kad idem na wc usred noci, produžim do fržidera i ubodem koju žlicu posnog, navika ![]() |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
Da, to u sred noci mnogi znaju popit, svi se boje noci.. ![]() A koji to piješ? |
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |