Kazein protein - koji? |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | ||
josipr ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ja uzimam ovaj PRO V 60 nakon treninga
|
||
![]() |
||
zoki_24 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 9 |
|
ja uzimam optimum casein super je,dobar okus od cokolade ili ako ne pijem casein onda cottage(posni sir) isto dobro prije spavanja.
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
universal milk and egg ![]() |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Koja je cijena? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
*Ve* ![]() VIP clan ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
|
Ja imam doma universal milk&egg.. meni je ok što se tice okusa, ali znam da ga ekipa inace ne može baš pit, kažu da im je užasan.. valjda zato što su navikli na cokoldace hehe.. anyways, sigurno ima ukusneg izvora proteina..
plus, ono što sam uocila kod milk&egg da ima dosta šecera u sebi. Ne znam sad tocno brojku napamet (jer mi je miceps oteo kutiju, sram ga bilo ![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
što se tice okusa, meni je sasvim ok, no sve ostalo stoji stoji, pogotovo kod vas natjecatelja! uzeo sam ga jer je u biti slow realase a cjena je bila dobra za ono što nudi Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
![]() |
||
*Ve* ![]() VIP clan ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
|
sve ok, cijena je stvarno povoljna.. samo pripazi onda na te šecere :) (mislim da je oko 4g po mjerici..uostalom, piše ti na kutijici)
btw- kolke su uopce cijene tog po ducanima? ja sam to davno dobila, pa se ne sjecam više ![]() |
||
![]() |
||
|
ma ja toliko šecera unesem dnevno da me ovo ne treba brinuti ![]() ![]() što se cjene tice, u sloveniji je oko š000 kn 8,š kg |
||
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Evo, napokon smo dodali MVP kazein protein:
Kazein protein - MVP slow releaze protein (Link) ![]() Jeste vec isprobali ovaj kazein? |
||
|
||
![]() |
||
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
|
nisam, i po ovoj cijeni mislim da niti necu :)
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Myth ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 10 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 11 |
|
Po meni najbolji ovde protein je V-60 Od labrade ali je i najskuplji
|
||
![]() |
||
Asia ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
|
Jedno pitanjce..jeli valja uzeti casein ujutro u kombinaciji sa zobenima i vocem,ako nisam imala trening prije(znaci ne trebam whey),nego cu trenirati navecer?
|
||
![]() |
||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
|
Ja bih radije whey ujutro zato što je "brži" od kazeina...
|
||
![]() |
||
berlava ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
|
jel ja to smin koristit?
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |