Keto dijeta - da probam |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | |
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam momku rekao i svakome ko cita da ketogena nije za pocetnike, i da se pozabavi cikriranjem hidrata. Svjestan sam svakakvih gluposti koje ljudi cine, ali momak je konkretno pitao i ja sam mu odgovorio.I mozda sam pogresnu rijec upotrijebio, UH nisu esenijalni makronutrijenti. I opet cu napomenuti, da jedan dio populacije na zemlji uopce ne konzumira UH, a da su savim zdravi. A sada sto sto neki kada im se kaze da UH nisu esencijalni, izbace UH i stave kalorije na 1000 to je druga prica. |
|
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, nije loše ovako napismeno, jedino još intenzitet treninga rest periode bi trebalo vidjeti. A kaj ti se dešava, da si zapeo prema cilju? Si siguran da si dobro odredio kalorije? |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
U principu se slazen da UH nisu potrebni osin kod aktivnosti, cita san negdi clanak da cak gluten iz žitarica je jako štetan za naše zdravlje, medjutim bez UH se danas teško može, ja dane koje treniran san na puno UH dane kad radin neki fizicki posal isto, alu dane kad san kucu i neradin baš ništa oko 100gr UH unesen sad dok san na masi, kad bude definicija cikliranje, pražnjenje punjenje
|
|
diinnoo
Post Options
Thanks(0)
|
Oko zitarica je mnogo kontroverzi ali oko jednog se svi slazu, pored krompira i rize su najjefiniji izvor hrane za veliki broj ljudi. Jednostavno hljeb je kod nas neizostavan dio prehrane i to ce se tesko promijeniti, haj ti nekom objasni da kada pojede 100g mesa, 200g rize, da mu iz to ne treba i pola hljeba. |
|
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odmaram iza ovih vježbi gdje se aktivira više mišicnih skupina minutu,kod serija gdje su dvije vježbe spojene oko 30-45 sekundi a dok povežem u vece superserije 3-4 vježbe odna 45-60s,uglavnom nemam duge pauze...
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Kalorije sam tocno izracunao,zašto?
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
I da ovim nacinom sam do sad izgubio oko 1,5 kg u mjesec dana,kažem,želim sacuvati što više mišica pa ne žurim...
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma mislio sam da si zapeo pošto vidim da želiš mjenjati, pa reko da nisi nekaj krivo izracunal s kalorijama. Ako ide i dok ide nastavi po starom, poslje samo promijeni nacin treniranja malo
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Pod šta misliš na nacin treniranja?
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Promijenit treninge u potpunosti da ne radis stalno jedno te isti princip treninga, volumene, intenzitet,uvest jos vise "dinamike " u treninge, izbacit i to sprava kaj ima i izolacija |
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Od sprava jedino što koristim je lat mašina i cross over za razvlacenje užeta za triceps i preša,ostalo sve utezi i šipke...Inace što se tice serija nekad radim 5x5,3x8,4x6 zavisi od rasporeda vježbi,danas sam radio bench 5x5,cucanj 5x5,deadlift 1x5,superserija zgibovi-biceps pregib,pa dips-razvlacenje užeta,razvlacenje na klupici za prsa-rameni potisak i iskoraci-jednorucno veslanje sve 4x6 i na kraju 20-ak minuta bicikla...
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Razvlacenje na klupici za prsa nepotrebno, ako vec oceš razvlacit uzmi bucice i leži na klupu pa razvlaci,, 1 serija deadlifta? Razvlacenje uzeta bezveze vjezbice, dips odlicna vježba
E i kad vec treniras full body probaj prvo odradit noge i core,pa prsa i ledja i ramena, ruke možeš ostavit za na kraj Edited by zmaj - 29 Prosinac 2012 at 14:51 |
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Pa na to sam mislio za prsa,ležim na ravnoj kupi i razvlacim sa bucicama,umijesto užeta na cross overu budem ubacio uski bench i francuski press samo,inace njih koristim,uže rijetko...Koliko sam gledao malo one stronglift programe dane kad radiš i cucanj i bench press 5x5 deadlif ide 1x5,inace kad ne radim sve vježbe ide 4x6 ili 3x8...
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ti je cilj fat loss mislio sam da se skroz maknes od ovakvog BB nacina treniranja, pod time prvenstveno mislim da su nepotrebne bilo kakvi leg pressovi, triceps izolacije , lat masine i sl , te isto tako stalno rad u tom nekom klasicnom 5x5, 4x6 , 3x8 volumenima, te sami trening strukturirati drugacije
|
|
diinnoo
Post Options
Thanks(0)
|
Cij Fat Loss
INSANITY Cilj Fat loss, imas vec neku mm, + 10-15 kg od idealne tezine, bf 12-16. INSANITY modificirani + 3(2)x trening sa utezima |
|
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Onda cu izbacit izolacije i ostat samo kod bench pressa,cucnjeva,mrtvog dizanja,zgibova i dipsa,vjerovatno cu ostavit još iskorake i razvlacenje za prsa...pa mi ostane više vremena za cardio.Insanity nažalost trenutno nisam u mogucnosti raditi kao i ništa sluicno u kuci zbog manjka prostora...
|
|
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |