Kettlebell fitness |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
jetra
Cita FAQ Joined: 26 Travanj 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je kod cleana najveci problem što se udarim s girjom po zglobu. Sutradan boli u vražju mater, kad se opet zveknem.
Meni je girja super stvar jer nemam bb aspiracije, izgubit salo i izdefinirat se... no primjetio sam da mi je stisak jaci, da mi je šaka jaca (sviram gitaru jako dugo) a nekidan sam se i na benchu iznenadio snagom. |
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tebaš uci rukom pod girju tako da te ne udari,lakat uz tijelo kao da hoceš zatvoriti ziper od jakne recimo.Kad si vec spomenuo snagu ne znam da li si gledao Steve Cottera 2x32kg girje 40 cucnjeva radi. |
|
Amiketa
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
Ako te KT lupa po zglobu postoji više nacina daa se to ispravi. 1. Prvo pokušaj da CLEAN radiš u visini struka. Odmah kreni sa CLEAN-om, nemoj cekati da ga previše ispucaš naprijed 2. Možda ne koristiš dovoljno kukove pa KT ne ide dobro gore u RACK.Pokušavaš previše napraviti rukama pa onda to izgleda kao neka biceps vježba. KT se udaljuje previše od tijela. Kako to sve možeš ispraviti 1. Stavi si neki casopis/rucnik ispod lakta i onda radi CLEAN. Naravno casopis ne smije ispasti van .Na taj nacin ceš morati držati lakat uz tijelo. 2.Stani korak ispred zida i radi CLEAN. Drugu ruku drži ispred sebe da ne zvekneš KT u zid. CLEAN je tehnicki zahtjevna vježba. Prilikom uvježbavanja stavi si znojnike za ruke ako te bole zglobovi.Pokušaj popraviti SWING jer vecina nekih problema dolazi od loše tehnike bazicnih vježbi. PRACTSE not WORKOUT |
|
Centar za promicanje zdravlja Miketa
http://www.centar-miketa.hr |
|
Snaga.hr
Cita FAQ Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok svima, da ne otvaram novu temu, jel želi netko probat ovako online na mali trening kettlebell sporta? Jeste možda probali neku od disciplina sporta? :) |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel moguće u 3 mj. doći na trening, pošto sam u teretani na savi sada. Htio bi naučiti što više o osnovama
|
|
Snaga.hr
Cita FAQ Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno Zvonimire, nije uopce problem :)
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
mene zanima,ali nisam sigurna mogu li obzirom na to da sam samouki rekreativac doma s girjom
ako to ne smeta, onda mogu od 1. mjeseca:)) |
|
Snaga.hr
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno da možeš, koje sve girje imaš? Ako hoces možeš poslati poruku i na PM
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Cool:) imam samo dvije, 12kg i 16 kg
|
|
Snaga.hr
Post Options
Thanks(0)
|
što bi htjela radit? Long cycle, Biathlon (jerk + snatch) ili samo snatch?
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
najradije snatch
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |