Kickboxing |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne bih želio ispasti bezobrazan, ali jel ti nije jednostavnije otici u kickbox klub u svom gradu i tamo pitati ovo sve, za clanarinu itd.? |
|
Armin9
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
@pitbull
Pa imam problem u mom gradu ima 5-6 klubova. Clanarina mi nije problem. A ne zelim pocet sa nekim nasilnicima. Al ipak hvala na odgovoru |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odeš do svakog i odabereš onaj koji ti se najviše svidi |
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zna li tko ima li kickbox klub u Slavonskom Brodu?
|
|
hm
|
|
plava_krava
Cita FAQ Joined: 29 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
hei, evo ja sam vec 5 godina u kickboxu pa da ti odgovorim.. š. mozes imat frizuru kakvu god pozelis, samo je zavezi na treninzima da ti ne smeta dok radis i to je to 2. od tebe se nece nista zahtijevat osim da budes discipliniran.. znaci ne moras ispunjavat posebne fizicke uvjete npr. visok š80 tezak 80 kg i slicno. bitno je samo da imas volju.. 3. ne, teretana nije potrebna da bi trenirao.. |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |