KIKIRIKI |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svi ti orasasti plodovi su zdravi. Da, pripazis na gramazu i to je to. A idealni su za kombinaciju s proteinima. Pa bademi su svi isti - ja kupujem zapakirane tvornicki, ali mozes ih i izvagati sam u nekim samoposluzivanjima. |
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemoj se opterecivati gramima..ja uzmem neku normalnu šaku badema i pojedem..(bademi nisu bas tako lagani, tak da 10g ti je par badema)... ako ti je tako lakse, onda vidi u tablici kalorija koliko Cal, P, UH, M ima na 100g, pa si izvagaj onoliko koliko tih nutrijenata zelis unijeti ;) osobno kupujem bademe (i kikiriki) iz rinfuze.. iako su i orasi jako dobri i zdravi, a postoje ljudi koji ih uzgajaju pa mozes nabavit domace, da ne kupujes one iz ducana koje tamo stoje tko zna koliko |
|
Sale_456
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ja to samo za primjer uzeo, sto je bolje bademi ili kikiriki? al ako se ne varam kikiriki je jeftiniji? :)
i kad je najbolje to jesti ? |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
A kazu da su bolji bademi.. i super ih je jesti sa posnim, kao zadnji obrok.
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, definitivno je najbolji onaj iz DM-a, Alnaturin.
Ovako izgleda: Što se tice orašastih plodova, ja uvijek volim pomiješati orahe, kikiriki i bademe, jer ne mogu jesti solo bademe - pregorki su mi. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo nabrzaka sam napravio malo komparaciju
CAL UH M P Badem 634 17 54 20 Kikiriki 547 23 40 23 Lješnjak 657 15 60 13 Orah 667 14 62 15 cisto da se vidi da su svi dobri, stvar je s kakav okus kome odgovara, a naravno i cijene. Edited by Gabrijel7 - 03 Veljaca 2013 at 13:23 |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Orasi su nekako najbolji pa bademi i ljesnjaci, kikiriki nije orasasti plod nego mahunarka
|
|
Sale_456
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima.
Ipak cu kupit kikiriki, samljet ga i napraviti si svoj maslac od kikirikija,nekako najisplatljivije, jedino što bi to trebalo namazat na nesto, a to je sad opet problem. Šaka kikirikija,badema na dan nece nikome naskoditi, a dobra je ;) |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
zasto namazat :D ja to zlicom hehe
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja zlicom! Nikakvi kruhovi
Al vec dugo nisam, eh... |
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
morat cu onda viditi taj iz dm-a jer mi je dojadilo mazati abc i med po dvopeku, zato sam uzeo kiki za malu promjenu
|
|
Gabrijel7
Post Options
Thanks(0)
|
a da promjenis dvopek i namaze za nesto drugo..hehe samo deri, al ne previse |
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha bude raznih kombinacija (zobene, jecmene s medom, sirom, jogurtom itd) al nekak mi je najdraze mazati po dvopeku
|
|
Sale_456
Post Options
Thanks(0)
|
i kolko toga pojesti na dan? :) i kad je najbolje vrijeme?
kazete da je ovaj iz dm-a najbolji? cijena? |
|
Gabrijel7
Post Options
Thanks(0)
|
pa uglavnom ga ljudi jedu navecer kao zadnji obrok koji bi trebao biti P+M. i jede se kao neki meduobrok, ako recimo za medubrok ides popiti shake, stavis u blender i bademe (+naravno ostale sastojke)..ili recimo preko dana kad osjetis glad a nije vrijeme obroku pa da malo ublazis tu glad
sto se tice cijene iz DM-a, to ce ti netko drugi reci, ja sam zabravio |
|
Sale_456
Post Options
Thanks(0)
|
a kolko kolicinski toga?
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |