kikka |
Post Reply ![]() |
Author | ||||
kikka ![]() Cita FAQ ![]() Joined: 25 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 25 Svibanj 2009 at 00:37 |
|||
pozzzdrav..
evo motam se po netu vec danima na ovu temu...i naletih ovdje,stranica je supika,ima puuuno pametnik stvari.meni je sad poteban jedan doobar umni pokretac, da dignem guzicu i pokrenem se....uffff....novopecena sam mamika...i sad to treba brzinski dovest u red.... bavila sam se sportom,...dolazim iz slavonije.imam muža, dva sina dva kredita, viška kila i veeeliki osmijeh! e da i psa koji ne voli šetat...... ![]() |
||||
![]() |
||||
aurora ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
dobrodošla
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Jdot ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
|||
Welcome! :)
Mali koraci, mali koraci.. ne bi bilo loše ni psu promijenit navike, cisto da lakše prati poslije ![]() |
||||
![]() |
||||
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
|||
-budi fit, bavi se sportom
|
||||
![]() |
||||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|||
.. topla preporuka - savate boks ! ![]() |
||||
![]() |
||||
nata ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 14 |
|||
bavi se bilo cime,samo nemoj sjediti doma
|
||||
![]() |
||||
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
kikka ![]() Cita FAQ ![]() Joined: 25 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 4 |
|||
hvala na dobrodošlici..i na potpori....uff sa un dijetom sam krenula kad je klinac napunio 4mj...sad je 7mj...skinula š0 kg.ali ostalo još pet na kriticnim mjestima....pošto je bio carski rez nisam smjela poceti intenzivnije vježbati.šetaju me svi redom...pocela sam raditi...
![]() ![]() jedino što nisam nikada ciljano vježbala do sada nisam imala potrebu...uvijek podjednako... kad sam pitala tipa u fitnessu da mi objasni...kaže da nema potrebe od svega po malo i to je to...hm ![]() btw..boole me mišiciii..dooobar osjecaj.. inace sam se š5g.bavila rukometom....sad sam 34god.. još jednom svima hvala na savjetima...trebaju miii!!!! |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |