Kilogrami ne idu dole, zasto? :/ |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ocito ja onda nisam "warrior" :) Nema boga da bi ja izdržao tako tjedan dana, ukljucujuci još vecinu ljudi koje znam.. Ali hvala što si to podijelio sa nama, sad bar znam na šta lici ta dijeta
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Remind
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok su mi takve warrior dijete za gubljenje sala, ali svaka cast onome tko u rasponu od par sati može konzumirati 3000+ kalorija.
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne trebaš toliko, tijelu ne treba kalorija koliko mu kalkulatori stavljaju na raspolaganje usprkos uvriježenom mišljenju, ako pojedeš 2500 kvalitetnih kalorija u ovoj dijeti u roku 4-6 sati si pravi frajer jer je teško nagurati toiki broj zdravih kalorija (ja mogu ali samo zato što obožavam jesti XD) ali ja uopce ne pazim na kalorije, poanta je da se tvari puno bolje iskorištavaju pa ti ne treba toliko ali jako je bitno da je klopa što prirodnija jer bismo ju kao takvu trebali jesti i ako slušaš tijelo ne moraš brojat :)
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |