Kladiššš;nica |
Post Reply |
Author | |
Hektor
Cita FAQ Joined: 17 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Lipanj 2010 at 09:16 |
Ekipica, hajmo ovdje stavljati zicere i vršiti analize.
Pišite, dajte si oduška. Nadam se da ce ovo uroditi plodom. |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
zicer mi je bio španjolska.... mamu im... ujebala mi tri listica
|
|
Hektor
Post Options
Thanks(0)
|
Ja jucer 200kn na Mexiko, i 750kn u džep. Danas 200kn na Engleska-Alžir, š.poluvrijeme x. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja se ne kladin,meni je to olicenje debilizma punit dzepove ekipi koja drzi te kladionice samo radi osjecaja euforije i nekog moguceg dobitka, nepoznajen ni jednu osobu a da je nesto zaradila na tome,inace i to je ovisnost
|
|
Hektor
Post Options
Thanks(0)
|
Malo smo sarkasticni, a? |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo iznosin svoje misljenje,cak san i da cinjenicu kladionice izazivaju ovisnost,o tome se naveliko govorilo i po televiziji i po novinama
|
|
Hektor
Post Options
Thanks(0)
|
Haha! |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zmaj, tu i tamo je ok ubost neku lovicu na kladuši, barem meni, a da mi stvara ovisnost, ne baš
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
sta znaci i ti si u dobitku, kad zbrojis sve sta si ulozija i dobija
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne kladim se cesto, ali u dobitku sam, nije neka lova al dobro dođe |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja, vjerovali ili ne, obožavam nogomet... inace pratim sve sto se može pratit, a kladionica mi je samo za gušt... dobijem jednom u mjesec dana po 200 kuna al me više razveseli što sam pogodila nego te pare koje dobijem... ja sam ovisnik jedino o cokoladi, ovo je gušt
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kladionica je iluzija, jedino zarađuju ekipa koja diže velku lovu, ostali su il na nuli ili u minusu.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
napokon zoki neko ko se slaze s menon
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
I, jel netko digao neku vecu lovu na svjetskom nogometnom prvenstvu?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
je,dobili su po dzepu
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Nekih 300-tinjak kn do sad, slabo je***u
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |