Kššš;njetina/zdrebetina da ili ne? |
Post Reply |
Author | |
eabi
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Travanj 2011 at 19:27 |
Upravo sam prozvakala posljednji komadic fine slasne mekane zdrebetine i mislim si da znam bar 5 ljudi koji bi me sad ubili. Nekoliko njih zato sto ih nisam zvala na veceru a nekoliko njih jer sam pojela konja, plemenitu zivotinju
Koje je vase misljenje? Jedete li zdrebetinu/konjetinu? Mislite li da smo mi moji ju volimo u tanjuru neki frikovi? Ja ju obozavam i nista mi nemoze promijenit misljenje. I svinja je inteligentna pa se nitko ne preza od cevapa Edited by eabi |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je ružno ubijat male konje, svinje i slicno! ajde kad je konj star pa ok, opcenito bi uveo malo humanije metode proizvodnje mesa
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
iva2507
Cita FAQ Joined: 17 Travanj 2011 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa ja mislim da je meso po sebi kvalitetno.
a i da ak se vec proizvodi meso,nemože biti humano (@iluvatar) a za to ak se jede konjetina, mislim da je to još odavna uvriježeno da nije to meso u redu jest jer su konji imali drugaciju i važnu ulogu nego što je danas-vuca i prijenos tereta,pa radi toga ljudi nemaju "naviku" klat konje i jest ih. :/ sad, živtoinje osim svog tijela imaju i drugu korist-krave daju mlijeko, ovce odjecu, a kaj svinja daje osim svog mesa? p.s. ne kažem da životinje iskljucivo moraju imati neku ulogu niti ih gledati kao jelo; vec da radi toga žemo možda objasnit problem iznad - zakaj je lakše pojest svinjetinu nego konjetinu. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |