Koje dijete da se drzim? |
Post Reply ![]() |
Author | |
kale13 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 26 Lipanj 2007 at 21:03 |
Koje dijete da se drzim imam š3god. visok sam š65cm i imam 6š kg. Koje dijete da se drzim ako je uopce potrebno?
|
|
kalaica.ivan.jarmina.slavonija
|
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije potrebno. Jedi sve umjereno i bavi se fizickom aktivnoscu.
|
|
![]() |
|
©ime ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
zasto se zelis drzati neke posebne dijete? |
|
![]() |
|
kale13 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 17 |
Zbog toga sto mislim da trebam smrsaviti visok sam š66cm a tezak 6š kg mislis li trebam li se drzati dijete?
|
|
kalaica.ivan.jarmina.slavonija
|
|
![]() |
|
Bobo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Apsolutno nikakva dijeta! Pa imas š3 godina!!! Odi se van igrat skrivaca, nogomet ili nesto sl...
|
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
omjer visine i kilaze nije bas neko mjerilo , pogotovo u nasim godinama , tako da ako zelis neku procjenu posalji sliku
|
|
![]() |
|
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
mani se dijete,,,,idi u lov na srne....... |
|
![]() |
|
venera ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 22 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 7 |
moj ti je savet da opste ne pocinjes sa nikakvim dijetama to ti ja iz iskustva pisem.
bavi se vise sportom .,,,i bices zadovoljan sam sa sobom. pozdrav ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |