Koje HR portale citate / pratite? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Novi zanimljiv portal o zdravom životu, pokriva dosta tema od prehrane do vježbi i psihofizickog zdravlja. ZDRAVA KRAVA |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ime je originalno |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
A je, je. Zapravo zvuci malo zafrkantski, a ustvari je ozbiljan site s dosta zanimljivih i jednako pametnih clanaka na ove "naše" teme. |
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pregledao site malo i tipican 24sata site sa temama ala "balzamom za usne do vitke linije". Totalni bullsh*t od sitea! |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uuuuuuuuu, Mr G. , pa nemoj tako, odmah Nisu samo takvi clanci u pitanju, treba malo proceprkati po arhivu Naravno da se, kao i manje-više svuda, nađu i neka sranja od clanaka, al ima zanimljivih tekstova od strane strucnjaka. Evo, npr. ja jako cijenim Dr.-a Kuliera, nutricionista, koji je zaista obrazovan i dobro "potkovan" u onom što govori. Anyways, ja sam stavila link da ljudi bace oko, a poštujem svaciji ukus i ne namecem nikom da mu se MORA svidjeti. Uostalom, ni meni se NE SVIĐA apsolutno SVE na doticnom portalu. Uzmem kaj mi se sviđa, a kaj ne- (od)bacim Ofkors, ima tamo dosta ženskih tema, pa je i normalno da sad ti ne budeš proucavao stilove šminkanja. |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zašto ne? |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ha,ha,ha... Dobra, dobra...(fora) Ali, stvarno...zakaj ne? |
|||
Hope
Cita FAQ Joined: 29 Listopad 2009 Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
net.hr
žena.hr fitness.com.hr jutarnji list |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, novi jutarnji.hr se cini ok. To mi je trenutacno najbolji news portal u HR. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |