Koje se nezdrave hrane nikako ne možete odreci? |
Post Reply ![]() |
Page <1 4567> |
Author | |
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vec sam se zabrinula za tebe davore, mislila sam da se nešto mijenja i da ce bit jedna tema manje kad se nadjemo ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
junkeri u duši
![]() ![]() Ja si sinoc nakon treninga priuštila tortille i palacinke s nutellom, danas sam 10 god. mladja ![]() |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
da, dokazano je da nuttela pomladjuje :D :D |
|
![]() |
|
![]() I još nešto, što se korisnosti ove teme tice ![]() S obzirom da sam i sama ne tako davno bila perfekcionist oko te hrane, znam u kakvom stanju se sada mnogi nalaze i koliko je takvo stanje nepotrebno. Baš zato i forsiram ovu temu. Mislim da se na taj nacin razvija jedna nezdrava veza sa hranom, koja u nekim slucajevima dovodi i do potpune opsesije "zdravom" hranom. Nezdrava veza sa zdravom hranom ![]() ![]() Prošla sam to, znam o cemu pricam. I iako ce se medju vama možda i nac netko ko je 100% uvjeren da mu je ok i možda stvarno je, vjerujem da ce bit više onih koji se ovako osjecaju dok se grcevito drže svojih pravila jer se boje da ce ih malo opuštanja bacit unazad. I koliko sam god možda nekad štufna sa svim tim filozofijama....ja bi stvarno voljela da je netko meni ovo tupio iz dana u dan pred koju godinu ![]() Edited by Gym_girl - 05 Listopad 2012 at 10:50 |
|
|
![]() |
|
GrannySmith ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Ma sve ok, možemo mi i o ovakvim junk-temama, hehe, nego mislim da smo svi vec osvješteni što je zdravo, a što je junk, a vidim da se ovdje svi dolaze pošteno nasladjivat ![]() |
|
Harder Better Faster Stronger
|
|
![]() |
|
nisam mislila na takvu svijest ![]() |
|
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
dat cu si oduška pa se osjecati prozvanom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma gle - i ja važem, mjerim, kuham, nosam posudice, picajzlim nekad...
![]() Bitno je voditi racuna kako jedemo veliku vecinu vremena, kaže se oko 80% vremena. Ja govorim o onih 10-20% vremena, odnosno obroka za vlastiti gušt koje si svatko može priuštiti ![]() |
|
|
![]() |
|
ako postoje takvi, nek dodu kod mene na kavu pa kad im narežem malo baranjskog kulena predomislit ce se ![]() |
|
![]() |
|
GrannySmith ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
|
|
![]() |
|
hahahhaah 22 118 kcal ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma bilo je vec svašta, 115 videa so far, hihihi
|
|
|
|
![]() |
|
zadranka23 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 37 |
Opet mijenjamo naslov teme u: Koje se nezdrave hrane nikako ne želite odreci? I ne morate navoditi razloge zašto je se ne želite odreci pošto je Gym-girl vec to sve fino sažela. ![]() |
|
![]() |
|
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Ljudi dajte se opustite i uživajte u imaginarnom junkanju
![]() |
|
LiveStrong
|
|
![]() |
|
Nickylii ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Iskreno, ja sam skoro 3 mjeseca izdržala na zdravoj zdravoj prehrani i onda sam polako pocela pucat na živce. Idem s prijateljicom u slasticarnu, ona naruci kolac, a ja colu zero. I mislim, pa što mi treba da padnem u depru zbog hrane, ako si s vremena na vrijeme dopustim jedan kolac, pokoju kockicu cokolade, ništ mi nece bit. A odma se osjecam bolje :) Iako uživam i u zdravoj prehrani, al malo ovog ponekad dobro dodje :)
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
![]() |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Svakako od jednog kolaca tjedno nece ti nista biti, a za psihu puno znaci :) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 4567> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |