Koje se nezdrave hrane nikako ne možete odreci? |
Post Reply | Page <1 567 |
Author | |
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja jednom tjedno pojedem 2 kugle sladoleda od tamne cokolade..preeeefin mi je taj sladoled i to mi bude dovoljno...mislim, mogla bi ja tako svaki dan, ali me ne "vuce" toliko
Edited by Slavonka23 - 05 Listopad 2012 at 14:41 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
CiXi
Cita FAQ Joined: 14 Rujan 2012 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja se jedino ne mogu odreci dvije stvari
1.pizza, jednom u 2 tjedna ili više ali je pravim doma i pazim koliko cega stavim, pizzu iz pekare i pizzerije ne volim
2. tamno pivo (Guiness ili Leffe) ili crno vino, povremeno zbilja treba malo da se opustim nakon stresa na poslu ( 1 u 2 mjeseca)
|
|
we have more blood then we think
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
cixi pa to i nije neki problem,ja skoro svaki dan popijen casicu necega ;)
|
|
CiXi
Post Options
Thanks(0)
|
zbilja??? :D jupiiiii jer volim popiti cašicu neceg finog poslije rucka ili subotom ako izadjem :D
|
|
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
pijanci jedni |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
CiXi
Post Options
Thanks(0)
|
slave , dodala bih - veseli pijanci :)
|
|
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
ja alkohol uopce ne pijem... nije mi fino.. jedino što mogu popiti je crno osjecko i to samo kad izadjem...kod kuce nema šanse
|
|
|
|
CiXi
Post Options
Thanks(0)
|
pa svatko ima svoj mali porok...
|
|
|
|
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
uh i ja bome alkohola nikako se odrec...a niti kebaba...al bože moj kaj sad :D
|
|
Post Reply | Page <1 567 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |