Koji bicikl imate? |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Culi smo se preko PMa, odobrio popust i nisi narucio. Ja si sad gledam KTM life one .. cross model.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I jesi zadovoljan bike-om?
|
||
|
||
rajko1986
Cita FAQ Joined: 07 Listopad 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
[/QUOTE] I jesi zadovoljan bike-om? [/QUOTE]
bike je zakon nemam rijeci ja sam dodao jos spd pedale jer sam skroz na brdu i to je ugl. to stavio bih sliku al nisam još savladao taj dio:) |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
I jesi zadovoljan bike-om? [/QUOTE]
bike je zakon nemam rijeci ja sam dodao jos spd pedale jer sam skroz na brdu i to je ugl. to stavio bih sliku al nisam još savladao taj dio:)[/QUOTE] Jel ovaj bike:
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel ovaj bike: |
||
|
||
rajko1986
Cita FAQ Joined: 07 Listopad 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo zoki tocno ovaj cak je i boja ista, a i u ovom ducanu sam ga kupio...(ak imaš volje cjenkaj se ja sam ga dobio jedno 12% ispod cijene) uživo je još jedno tri puta ljepši a i vozne osobine su mu strava...
http://www.bim-bike.hr/hr/ktm-bicikli/mtb-brdski-bicikli/ultra-fire-bicikl/ inace tu iznad slikice imaš i tehnicke karakteristike pa si vidi jel ti odgovara i možeš si usporediti s drugim bike-ovima |
||
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo sam jucer kupio:
Edited by GOSPODIN B. - 28 Travanj 2012 at 07:56 |
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
svi furaju mountain bike a ja bi se htio vozit vecinom na cesti s pokojim izletom u prirodu, jel mi možete neki hibrid dobar preporucit a da ne bankrotiram XD (kupio bi ja cestovni i mountain posebno samo nema se para :D)
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uzeo si ga u Keindlu? Koliko dugo si cekao na isporuku? Koja je to velicina rame i koliko si visok? Cini mi se kao da ti treba veca rama..
Edited by Zoki - 29 Travanj 2012 at 12:06 |
||
|
||
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gazda mi ga je prodao osobno, cekao sam 20 minuta da ga decko u skladištu složi, podesi mi sic i vilicu po težini, a sva sreca je da svi koji rade tamo su profici za slaganje i imaju dobre bajkove. 18" je rama, taman za mene - 178 cm.
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |