Koji je najbolji protein u fazi mršavljenja? Pomoc |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
K450P
Cita FAQ Joined: 13 Sijecanj 2013 Location: Virovitica Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Sijecanj 2013 at 14:53 |
Pozdrav imam jedno pitanje ako bi mi netko znao preporuciti, u fazi sam mršavljenja i krenuo sam sa intenzivnim treninzima i znam da uslijed toga bi bilo dobro poceti piti protein. Molio bi preporuke koji bi bio najbolji protein za to, za sada sam kupio za probu gold whey od weidera pola kile, pa me zanima ima li što bolje od toga da uzmem nakon što ovo popijem. Znaci netreba mi ništa za masu nego neki kvalitetan protein koji cu piti tokom vremena skidanja kila. Hvala !
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
tvoja zelja da kupis protein za fazu skidanja kila dovoljno govori o tvome znanju, slobodno i dalje pij taj sta pijes jer nepostoje proteini za masu i proteini za definiciju
|
|
K450P
Cita FAQ Joined: 13 Sijecanj 2013 Location: Virovitica Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jasno moje znanje je vrlo malo,tek sam ušao u to sve, zato sam tu da citam, pitam i naucim što mi nije jasno i ne znam...Pitao sam to pitanje jel sam vidio pod opisom tog proteina koji pijem da pomaže u fazi definicije i pospješuje mršavljenje , a kod drugih proteina to nije pisalo, pa pitam onda one koji znaju
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
uzmi bilo koji whey protein i pogledaj nutritivni sastav da ti na 30g wheya ima cca 20ak grama proteina te da nema nikakih dodataka tipa maltodekstrin, dekstroza i sl. Mislim, možeš ti kupit i gotov potpuni "obrok" ali energetska vrijednost takvih "obroka" je puno viša od whey proteina
Edited by avangarde - 17 Sijecanj 2013 at 15:29 |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
vjerujem da i mi nekim skupinama zvucimo nevjerojatno glupo. "pa kak ne znas osnove"...
eto, koliko god cudno bilo, ljudi zaista ne znaju sto je to protein. tko je tome kriv? profesorica iz biologije u 7. razredu. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ono san i napisa zato da malo procita i nauci o tome, moj savjet ti je uzmi radije od MVP 3g whey, jeftiniji je a nikakve razlike, ja taj weiderov nebi uzea jer je preskup,i jos nesto ako prehrana nije kako triba nikakav whey ti nece pomoc, jeli mislis da ti je prehrana sredjena?
|
|
K450P
Post Options
Thanks(0)
|
Avangarde- Hvala !
Zmaj- pa s obzirom na to kakva mi je do sada bila ima dosta preinaka mada bi se tu još dalo poradit, umjesto sendvica u školi kupim neko pecivo i unutra ne salama nego tuna ili sardine, jaja kuhana pecena sa ne puno žutanjaka eventulano 1 žutanjak ostavim , sokovi grickalice nula bodova ništa al to nisam ni prije , kruh si radim sam domaci imam pekac kruha integralno brašno sezam , lan , maslinovo ulje itd... i tako pa cemo vidjet kako ce ici, više obroka na dan , samo cista voda , shake nakon dorucka i poslije treninga itd... |
|
K450P
Post Options
Thanks(0)
|
što kažete na scitec nutrition proizvodjaca?
|
|
Remind
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pogledaj si koliko grama proteina dobivaš po porciji i to je to. Vecina whey proteina dolazi s 24g proteina po porciji (iliti servingu). Dalje samo usporediš cijene i to je to. Osobno kupujem ili ON-ove proteini (kad sam pri parama) ili MVP (kad nisam pri parama).
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
radije kupi mvp
|
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po pricama otprije Scitec nije na nekom glasu, nznm dali se u posljednje vrijeme štogod promijenilo.
Dosta ljudi kupuje Mypretein i zadovoljni su, meni je zanimljiv Matrix protein i mislim da je on slijedeci. Trenutno koristim MVP 3 G, i mislim da mi je (subjektivno) bolji od Scitecovog anabolica koji sam ranije imao uz razliku da MVP okusa cokolada i kikiriki kada ga otvorim smrdi kao kuga ali okus je sasvim ok, lako topljiv, fino filtriran.. Sve u svemu protein kao protein to je samo dodatak prehrani bez kojeg se može, ništa što ce napraviti cudo. |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja trenutno nutritech karamela isto smrdi za poludit, ali jucer kupila 5kg mvp 3g vanilia ice cream pa sam sad mirna :)
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo tako sam i ja bas danas odlucila! Dost mi placat Weideru ime pa MVP za oskudicu love, a inace ON! |
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
mislis 4,5 kg osobno iz prve ruke mogu preporucit myprotein kojeg vec zadnjih par godina koristin, sad san trenutno na MVP jer je bila akcija pa san povoljno narucija 2 velika(9kg)
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
da, da, imam sve skupa 5 kg kad zbroji i nutritech-a sta mi ostalo..nemoj mi krasti protein, samo to ne
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |