koji spori protien? |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
djelomicno se slažem s tobom... ali kaj nikad nisi nekaj jeo na šta ti se jednostavno dizao želudac da to jednostavno koliko se god silio nisi mogao pojesti? |
|||||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ovo kaj sam ja probala je bio whey neutralnog okusa... što uopce nije bilo neutralno vec je imalo neki svoj smrad |
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Pa mala dobro jutro Nisi probala neki od okusa. Recimo meni je kapucino nešto najfinije što sam ikad probao, a sad me ceka i brusnica |
|||||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
||||
a okusi su im onak malo jaci ili blaži? inace najbolje okuse mi imaju zamjenski obroci od x-tremea.. onak su blagi.. dok mi je recimo dymtize dosta intenzivniji.. sad vam je u heliksu (možete kupit u ducanu, a i narucit prek neta ak niste u zg-u) neutalan protein (zamjenski obrok - koji je fakat neutralan) od x-tremea pakiranje -vrecica od pola kile - na sniženju - skinut je sa š40 na š00 kn zbog isteka roka š.7.2009. e da jedan dan u vrijeme treninga.. došla je ženska iz herbalifea i poslije treninga nam muckala te njihove proteine - kao provodi anketu koji je najfiniji okus.. bla bla... "znate curke to vam je odlicno!!", "ja sam vam cak 20kg skinula uz te shakeove" bla bla... uglavnom š porcija shakea (samog praška 25g) ima samo 9g proteina ostatak je š3 g ugljikohidrata i šg masti... a pola kile košta 360kn uglavnom što htjedoh reci - zmiksala je okus vanilije sa sokom od kruške - predobra kombinacija samo naravno ne mislim koristit te njihove herbalifeove po sastavu bi se moglo rec prije ugljikohidrate neg proteine |
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Taman Meni su predobri okusi, prije bih rekao da su blagi što svakako cijenim jer ne trpaju previše arome i zaslađivaca - samo sukraloza.
Taman sam jeo a vec mi je obrok skoro krenio nazad istim putem kojim je i došao do želuca kad sam procitao HERBALIFE! Više i nemam volje za raspravu s takvim sektašima...samo ignore. Tko je lud i naivan neka kupuje ta smeca. |
|||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ta macka je nedavno sa istom spikom bila i na forumu |
|||||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
||||
carobna rijec za zaželjeti hammu dobar tek |
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ja sma jednom pio whey peptide.. iz ceške.. neutralan okus, tako odvratno nešto.. strašno.. ali sma ga svejedno pio, makar mi se povracalo
pro.nutrition okusi su zakon, capuccino je kao ice cofee! p.s ja sve pijem s vodom |
|||||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
||||
meni je finije s mlijekom... ja jedino whey poslije treninga s vodom... možda nije tema - ali da ne otvaram zbog jednog pitanja novu temu... jel dobro dodati u shake bilo poslije treninga ili zamjenski obrok aminokiseline BCAA ili mi je to nepotrebno? |
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
jesi procitala clanak koji sam napisao?
|
|||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Taj tvoj post je pao u zaborav jer ga više nema na naslovnoj stranici @Mala Slobodno iza i prije treninga rokni te BCAA - možeš i sa svojim PMW-om (wheyom), iako bih cak više preferirao prije. |
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
je***u sve thorn, nisma joj odgovorio iz određnog razloga
nije lakši put uvjek i najbolji |
|||||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
||||
na koji clanak misliš? |
|||||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
||||
to sam procitala na fitnesovoj stranici kao da ih je za još bolji rast mišica dobro piti u pwm... otišla do heliksa s namjerom da ih kupim... i onda me prodavac odgovorio od kupnje da mi je to posve nepotrebno - da se to vec nalazi u wheyu i da time ne bi ništa dobila... da mi je whey sasvim dovoljan... i savjetovao mi je neke energetske napitke da bi mi to bilo puno bolje nego amino.. kao da se amino piju prije treninga i povecavaju snagu ali bi bilo bolje uzet ono kaj mi je on kao preporucio... e sad... jel one poboljšavaju rast mišica ili..? kakva su vaša iskustva? ak vec kupujem jel bolje uzet u prahu ili u kapsulama? |
|||||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
||||
http://www.pronutrition.hr/index.php?page=š8&id=7 http://www.pronutrition.hr/index.php?page=š8&id=š2 ti okusi i zamjenski obroci to je koji od ova dva proizvoda cfm izolat ili whey.pro? |
|||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Jesam ti rekao illy, palo u zaborav Ma to je on napisao u svom blog postu
Trgovci ko i svi drugi, sam da ti podvale nešto što se ne prodaje ili je nepotrebno... Vec bi trebala znati da se u takve (naravno i u ostale) radnje odlazi sa vec unaprijed određenim artiklom za kupnju a prodavac(ica) neka melje šta hoce i prodaje to nekom drugom. cudi me što si se uopce i upustila u razgovor o tome. Samo kažeš, ne hvala!
Prah. Imaš ih isto kod pro.n
Ne razumijem pitanje nejasno je formulirano. Jedno je izolat, drugo whey, oba dostupna u istim okusima, šta nije jasno?? |
|||||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |