koji spori protien? |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |||||
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
djelomicno se slažem s tobom... ali kaj nikad nisi nekaj jeo na šta ti se jednostavno dizao želudac da to jednostavno koliko se god silio nisi mogao pojesti? ![]() |
|||||
![]() |
|||||
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
||||
ovo kaj sam ja probala je bio whey neutralnog okusa... što uopce nije bilo neutralno vec je imalo neki svoj smrad ![]() |
|||||
![]() |
|||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||||
Pa mala dobro jutro ![]() ![]() ![]() Nisi probala neki od okusa. Recimo meni je kapucino nešto najfinije što sam ikad probao, a sad me ceka i brusnica ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
a okusi su im onak malo jaci ili blaži? inace najbolje okuse mi imaju zamjenski obroci od x-tremea.. onak su blagi.. dok mi je recimo dymtize dosta intenzivniji.. sad vam je u heliksu (možete kupit u ducanu, a i narucit prek neta ak niste u zg-u) neutalan protein (zamjenski obrok - koji je fakat neutralan ![]() e da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||||
Taman ![]() Meni su predobri okusi, prije bih rekao da su blagi što svakako cijenim jer ne trpaju previše arome i zaslađivaca - samo sukraloza.
Taman sam jeo a vec mi je obrok skoro krenio nazad istim putem kojim je i došao do želuca kad sam procitao HERBALIFE! Više i nemam volje za raspravu s takvim sektašima...samo ignore. Tko je lud i naivan neka kupuje ta smeca. |
|||||
![]() |
|||||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||||
ta macka je nedavno sa istom spikom bila i na forumu ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
carobna rijec za zaželjeti hammu dobar tek ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||||
ja sma jednom pio whey peptide.. iz ceške.. neutralan okus, tako odvratno nešto.. strašno.. ali sma ga svejedno pio, makar mi se povracalo
![]() pro.nutrition okusi su zakon, capuccino je kao ice cofee! p.s ja sve pijem s vodom |
|||||
![]() |
|||||
||||
meni je finije s mlijekom... ja jedino whey poslije treninga s vodom... možda nije tema - ali da ne otvaram zbog jednog pitanja novu temu... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||||
jesi procitala clanak koji sam napisao?
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Taj tvoj post je pao u zaborav jer ga više nema na naslovnoj stranici ![]() @Mala Slobodno iza i prije treninga rokni te BCAA - možeš i sa svojim PMW-om (wheyom), iako bih cak više preferirao prije. |
|||||
![]() |
|||||
||||
je***u sve thorn, nisma joj odgovorio iz određnog razloga
![]() ![]() nije lakši put uvjek i najbolji ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
na koji clanak misliš? |
|||||
![]() |
|||||
||||
to sam procitala na fitnesovoj stranici kao da ih je za još bolji rast mišica dobro piti u pwm... otišla do heliksa s namjerom da ih kupim... i onda me prodavac odgovorio od kupnje ![]() e sad... jel one poboljšavaju rast mišica ili..? kakva su vaša iskustva? ak vec kupujem jel bolje uzet u prahu ili u kapsulama? |
|||||
![]() |
|||||
||||
http://www.pronutrition.hr/index.php?page=š8&id=7 http://www.pronutrition.hr/index.php?page=š8&id=š2 ti okusi i zamjenski obroci to je koji od ova dva proizvoda cfm izolat ili whey.pro? |
|||||
![]() |
|||||
||||
Jesam ti rekao illy, palo u zaborav ![]() ![]() Ma to je on napisao u svom blog postu ![]()
Trgovci ko i svi drugi, sam da ti podvale nešto što se ne prodaje ili je nepotrebno... Vec bi trebala znati da se u takve (naravno i u ostale) radnje odlazi sa vec unaprijed određenim artiklom za kupnju a prodavac(ica) neka melje šta hoce i prodaje to nekom drugom. cudi me što si se uopce i upustila u razgovor o tome. Samo kažeš, ne hvala!
Prah. Imaš ih isto kod pro.n
Ne razumijem pitanje ![]() Jedno je izolat, drugo whey, oba dostupna u istim okusima, šta nije jasno?? |
|||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |