New Posts New Posts RSS Feed - koji spori protien?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

koji spori protien?

Post Reply Post Reply Page  <123>
Author
jedna_mala View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jedna_mala Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Ožujak 2009 at 08:42
Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

Originally posted by jedna_mala jedna_mala wrote:

jednom prilikom uzela sam pronutritionove proteine i bili su mi toliko fuj da mi se jednostavno dizao želudac cim bi ih samo pomirisala od tad više ništa od pronutritiona

jao bože, pa ne piješ whey zato što je fin

djelomicno se slažem s tobom... ali kaj nikad nisi nekaj jeo na šta ti se jednostavno dizao želudac da to jednostavno koliko se god silio nisi mogao pojesti?

Back to Top
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jedna_mala Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Ožujak 2009 at 08:44
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

jednom prilikom uzela sam pronutritionove proteine i bili su mi toliko fuj da mi se jednostavno dizao želudac cim bi ih samo pomirisala od tad više ništa od pronutritiona

jao bože, pa ne piješ whey zato što je fin

Mene više cudi što joj je njihov whey fuj

Moji frendovi ga troše ko ludi i predobar im je, pogotovo što se tice okusa. Sad ga svi hoce, cak i oni koji nikad nisu culi za njih

ovo kaj sam ja probala je bio whey neutralnog okusa... što uopce nije bilo neutralno vec je imalo neki svoj smrad

Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Ožujak 2009 at 11:04

ovo kaj sam ja probala je bio whey neutralnog okusa... što uopce nije bilo neutralno vec je imalo neki svoj smrad

Pa mala dobro jutro

Nisi probala neki od okusa. Recimo meni je kapucino nešto najfinije što sam ikad probao, a sad me ceka i brusnica
Back to Top
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jedna_mala Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Ožujak 2009 at 16:01

Pa mala dobro jutro

Nisi probala neki od okusa. Recimo meni je kapucino nešto najfinije što sam ikad probao, a sad me ceka i brusnica

a okusi su im onak malo jaci ili blaži? inace najbolje okuse mi imaju zamjenski obroci od x-tremea.. onak su blagi.. dok mi je recimo dymtize dosta intenzivniji..

sad vam je u heliksu (možete kupit u ducanu, a i narucit prek neta ak niste u zg-u) neutalan protein (zamjenski obrok - koji je fakat neutralan) od x-tremea pakiranje -vrecica od pola kile -  na sniženju - skinut je sa š40 na š00 kn zbog isteka roka š.7.2009.

e da  jedan dan u vrijeme treninga.. došla je ženska iz herbalifea i poslije treninga nam muckala te njihove proteine - kao provodi anketu koji je najfiniji okus.. bla bla... "znate curke to vam je odlicno!!", "ja sam vam cak 20kg skinula uz te shakeove" bla bla...  uglavnom š porcija shakea (samog praška 25g) ima samo 9g proteina ostatak je š3 g ugljikohidrata i šg masti... a pola kile košta 360kn uglavnom što htjedoh reci - zmiksala je okus vanilije sa sokom od kruške - predobra kombinacija samo naravno ne mislim koristit te njihove herbalifeove po sastavu bi se moglo rec prije ugljikohidrate neg proteine

Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Ožujak 2009 at 16:50

a okusi su im onak malo jaci ili blaži?

Taman
Meni su predobri okusi, prije bih rekao da su blagi što svakako cijenim jer ne trpaju previše arome i zaslađivaca - samo sukraloza.

e da  jedan dan u vrijeme treninga.. došla je ženska iz herbalifea i poslije treninga nam muckala te njihove proteine - kao provodi anketu koji je najfiniji okus.. bla bla... "znate curke to vam je odlicno!!", "ja sam vam cak 20kg skinula uz te shakeove" bla bla...  uglavnom š porcija shakea (samog praška 25g) ima samo 9g proteina ostatak je š3 g ugljikohidrata i šg masti... a pola kile košta 360kn uglavnom što htjedoh reci - zmiksala je okus vanilije sa sokom od kruške - predobra kombinacija samo naravno ne mislim koristit te njihove herbalifeove po sastavu bi se moglo rec prije ugljikohidrate neg proteine

Taman sam jeo a vec mi je obrok skoro krenio nazad istim putem kojim je i došao do želuca kad sam procitao HERBALIFE!
Više i nemam volje za raspravu s takvim sektašima...samo ignore. Tko je lud i naivan neka kupuje ta smeca.

Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Ožujak 2009 at 17:04

"ja sam vam cak 20kg skinula uz te shakeove"

ta macka je nedavno sa istom spikom bila i na forumu
Back to Top
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jedna_mala Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Ožujak 2009 at 17:04

Taman sam jeo a vec mi je obrok skoro krenio nazad istim putem kojim je i došao do želuca kad sam procitao HERBALIFE!

carobna rijec za zaželjeti hammu dobar tek
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Ožujak 2009 at 19:32
ja sma jednom pio whey peptide.. iz ceške.. neutralan okus, tako odvratno nešto.. strašno.. ali sma ga svejedno pio, makar mi se povracalo

pro.nutrition okusi su zakon, capuccino je kao ice cofee! p.s ja sve pijem s vodom
Back to Top
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jedna_mala Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2009 at 00:17

ja sma jednom pio whey peptide.. iz ceške.. neutralan okus, tako odvratno nešto.. strašno.. ali sma ga svejedno pio, makar mi se povracalo

pro.nutrition okusi su zakon, capuccino je kao ice cofee! p.s ja sve pijem s vodom

meni je finije s mlijekom... ja jedino whey poslije treninga s vodom...

možda nije tema - ali da ne otvaram zbog jednog pitanja novu temu... jel dobro dodati u shake bilo poslije treninga ili zamjenski obrok aminokiseline BCAA ili mi je to nepotrebno?
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2009 at 08:11
jesi procitala clanak koji sam napisao?
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2009 at 08:43

Taj tvoj post je pao u zaborav jer ga više nema na naslovnoj stranici

@Mala
Slobodno iza i prije treninga rokni te BCAA - možeš i sa svojim PMW-om (wheyom), iako bih cak više preferirao prije.
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2009 at 09:49
je***u sve thorn, nisma joj odgovorio iz određnog razloga

nije lakši put uvjek i najbolji
Back to Top
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jedna_mala Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2009 at 14:01

na koji clanak misliš?
Back to Top
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jedna_mala Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2009 at 14:07

@Mala
Slobodno iza i prije treninga rokni te BCAA - možeš i sa svojim PMW-om (wheyom), iako bih cak više preferirao prije.

to sam procitala na fitnesovoj stranici kao da ih je za još bolji rast mišica dobro piti u pwm... otišla do heliksa s namjerom da ih kupim... i onda me prodavac odgovorio od kupnje  da mi je to posve nepotrebno - da se to vec nalazi u wheyu i da time ne bi ništa dobila... da mi je whey sasvim dovoljan... i savjetovao mi je neke energetske napitke da bi mi to bilo puno bolje nego amino.. kao da se amino piju prije treninga i povecavaju snagu ali bi bilo bolje uzet ono kaj mi je on kao preporucio...

e sad... jel one poboljšavaju rast mišica ili..? kakva su vaša iskustva?

ak vec kupujem jel bolje uzet u prahu ili u kapsulama?
Back to Top
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jedna_mala Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2009 at 14:19

http://www.pronutrition.hr/index.php?page=š8&id=7

http://www.pronutrition.hr/index.php?page=š8&id=š2

ti okusi i zamjenski obroci to je koji od ova dva proizvoda cfm izolat ili whey.pro?
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2009 at 15:31

na koji clanak misliš?

Jesam ti rekao illy, palo u zaborav
Ma to je on napisao u svom blog postu

otišla do heliksa s namjerom da ih kupim... i onda me prodavac odgovorio od kupnje  da mi je to posve nepotrebno - da se to vec nalazi u wheyu i da time ne bi ništa dobila... da mi je whey sasvim dovoljan... i savjetovao mi je neke energetske napitke da bi mi to bilo puno bolje nego amino.. kao da se amino piju prije treninga i povecavaju snagu ali bi bilo bolje uzet ono kaj mi je on kao preporucio...

Trgovci ko i svi drugi, sam da ti podvale nešto što se ne prodaje ili je nepotrebno...
Vec bi trebala znati da se u takve (naravno i u ostale) radnje odlazi sa vec unaprijed određenim artiklom za kupnju a prodavac(ica) neka melje šta hoce i prodaje to nekom drugom.

cudi me što si se uopce i upustila u razgovor o tome.

Samo kažeš, ne hvala!

ak vec kupujem jel bolje uzet u prahu ili u kapsulama?

Prah. Imaš ih isto kod pro.n

http://www.pronutrition.hr/index.php?page=š8&id=7

http://www.pronutrition.hr/index.php?page=š8&id=š2

ti okusi i zamjenski obroci to je koji od ova dva proizvoda cfm izolat ili whey.pro?

Ne razumijem pitanje nejasno je formulirano.

Jedno je izolat, drugo whey, oba dostupna u istim okusima, šta nije jasno??
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.