Koji whey? |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
tako je,ma nebrini za taj myprotein to ekipa iz engleske narucuju po povoljnoj cjeni u sloveniju onda priko granice dovezu vamo i prodaju po 20ak posto vecoj cjeni od nabavne,prije ce neko ON nutrition napravit laznjak nego myprotein
|
|
RaZ0R911
Cita FAQ Joined: 30 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onaj na njuškalu što prodaje myprotein je porasprodao narudjbu te bi morao cekati 3tjedna da dodju.
Pa sam kupio u webshopu Pro whey 3g i MVP Next level creatine. Bila neka akcija jucer pa je gratis i 240g ON wheya. Vidim da na webshopu ima neki popusti od 5% e sad dosad sam kupio 4 proizvoda a racunaju mi se samo dva,neznam zašt |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
da iskoristim ovu temu
jel netko koristio jedan od ova dva S.A.N. Platinum Whey 4,5kg Chocolate CNP Pro Whey Protein 4,25kg Chocolate kakvi su okusom? uz napomenu da od svih wheyeva dymnatize mi ima najgori okus. iako sam vise za SAN, al da vidim kaj vi kazete. |
|
ssaakkaa
Cita FAQ Joined: 19 Ožujak 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
od svih proteina koje sam ja pio, najbolji su mi se pokazali Elite Whey od Dymatize Nutrition, a i super su za piti! po meni najbolji!
|
|
Marius_1
Cita FAQ Joined: 08 Rujan 2013 Location: Split Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Osobno meni je bez premca MVP Isologic SMOOT NATURAL (cisti izolat), a evo i zbog cega:
prvenstveno zbog cinjenice što ne sadrži apsolutno nikakve dodatke, boja, sladila, konzervansi ... bolje se topi, okus svježeg nemasnog mlijeka (svilenkast), izuzetno prirodan, pristojnih 21g. po mjerici od 24 g. Prije sam iskljucivo koristio OPTIMUM NUTRITION GOLD WHEY STANDARD (original pakovanje preko polleo sporta), i mogu slobodno kazati dam ije MVP Isologic SMOOT NATURAL, da ne kažem pet (5) puta bolji, ali sigurno duplo bolji od ON-a. Optimum kada piješ slobodno ti se uštirkaju usta od sladila, nakon toga imam osjecaj kao da sam popio kakvu kemiju, po meni nikako dobro, a hvale ga samo tako ... Onaj tko se bavi sportom i pazi što jede i što unosi u svoj organizam, mora povesti isto tako racuna kada su i proteini u pitanju. Znam da je malo nezgodno, ne mogu se svi proteini probati. Cudno mi je što od ON-a nema njihove NATURAL linije proizvoda na HR tržištu, jer onda bi svakako probao i usporedio ON GOLD WHEY STANDARD NATURAL sa MVP Isologic SMOOT NATURAL. Edited by Marius_1 - 08 Rujan 2013 at 21:41 |
|
slavnoac96
Cita FAQ Joined: 02 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisi ti ni lud.
a ne napises da je taj isolog smoot natural puno previse i masan. koliko sam cuo i impact whey od myproteina nema sladila. |
|
T83B
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imate Myprotein whey bez okusa 5kg 455kn...
|
|
biankoneri
Cita FAQ Joined: 20 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajmo ljudi koji whey da uzmem onda???bila placa napokon...
znaci u fazi skidanja kila sam pa mi treba normalno poslije treninga i ako može kao zamjena za obrok hvala,hvala,hvala
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako imaš novaca mislim da je najbolje uzeti
100% whey gold standard od OPTIMUM NUTRITIONA. Edited by zeusko87 - 22 Listopad 2013 at 15:07 |
|
Never give up
|
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
jel mogu njega uzimati kao zamjena za obrok?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
TO i je zamjena za obrok :D Ako ti fali proteina uz nejga onda dodaš whey :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
krivo sam pitanje postavio,znam da je zamjena za obrok,nego kod nekih piše da se uzima u juto i poslije treninga, a pošto ja treniram stalno u jutro,uzmem odmah poslije treninga i zanima me dali ga mogu uzeti navecer prije spavanja koji put ili po noci na poslu ako me uhvati glad?
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš, naravno
|
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
znaci da uzmem 100% whey gold standard od OPTIMUM NUTRITIONA.,uzmem ga poslije treninga i koji put navecer npr kad radim nocnu,a u danima kad ne idem na trening uzmem u jutro umjesto obroka
|
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
e da,jel ja njega moram obavezno u jutro popiti kad nemam trening ili ga mogu popodne ili kao veceru koristiti?
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako misliš da ce te sam whey s vodom zasititi i zamjeniti normalan obrok cisto sumnjam... možda da ga piješ s mlijekom i zobenima ako tražiš visokoproteinsku zamjenu za kruti obrok. |
|
Never give up
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |