kolac? |
Post Reply |
Author | |
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Prosinac 2012 at 12:15 |
Pitanje za sve..koliko cesto jedete kolace i hoce li se na moj cilj negativno odrazit ako pojedem jednom tjedno malo kolac(oko3-4 popodne)ili bi to bilo ok s obzirom da 80% posto vremena jednem zbilja cesto i pravilno...a i negdje sam procitala da jadelje ponekad junka fuda potice hormon rasta i kad se ponovno vratim na pravilnu prehran samo pomaze u sagorijevanje masnoca...sto vi mislite?
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
nece se apsolutno nista lose dogoditi ako npr. nedjeljom pojedes 3-4 kolaca :)
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
medeni
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2012 Location: Kutina Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
tjedno pojedem 5-6 komada ali manjih ..ako mi organizam trazi pojedem i bok
|
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj se nicega prestrogo odricati, kada ti se jede kolac pa pojedi ga! Bitno da je sve umjereno
Ja tu i tamo kad mi dodje uzmem cokolade, ali samo 1 red, ili kolac - ali samo 1. Mislim da se može sve jesti, ali da bude pod kontrolom |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |