kolekcija |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
valjda svakome po zaslugama kako god bilo dont judge people |
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
potpisujem |
|
najob
Cita FAQ Joined: 27 Sijecanj 2012 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma otkad pijem tu kemiju (zadnjih pol godine) ubijam se u treninzima.. 45 min intenzivno hard core kolko ide... 3 x tjedno, a tim da me drugi dan bole mišici.. al se nagutam glutamina i bcaa i bude ok.. ma ja sam onaj tip na kojeg se baš ne primaju mišici pa sam odlucio promjenit dnk sliku, mutacija izazavana suplementima i intenzivnim treninzima. pa da vidim.. ;-)
|
|
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno sve u svemu u tom eksperimentu :)
|
|
Mladamamauformi
Cita FAQ Joined: 11 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej! Mali savjet hydroxi cut nemoj pit ako pijes kavu postat ces hiperaktivan, a ako ces ga konzumirat, konzumiraj ga prije kondicijskih vjezbi.
|
|
najob
Cita FAQ Joined: 27 Sijecanj 2012 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
thx, ali ionako sam hiperaktivan... popio jednu bocicu.. sad cu na drugu
a primjetio sam da nemam želju za kavom... ;-)
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |