Kolika vam je najteza bucica? |
Post Reply ![]() |
Author | ||
hrvoje_cepin ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 08 Svibanj 2008 at 15:58 |
|
zanima me kolika vam je najteza bucica, kao sto se vidi iz naslova. ne mislim na bucice koje sami spajate, nego one koje su vec spojene. u mojoj teretani je bijednih 25 kg. u americi imaju bucice od 250 pounds=šš4 kg |
||
hrvoje_cepin-osijek
|
||
![]() |
||
DIJAN ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kod mene je najteza 60kg, a imam komplet od 2-60kg
|
||
www.all-stars.hr
TRAIN HARD OR GO HOME! |
||
![]() |
||
ShapeUp ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
|
što ce ti te od šš4 pobogu?Di ces s njima? |
||
![]() |
||
Signorina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
|
Hm, najteza bucica mi je 2 kg
![]() Zezam se... Zapravo, i ne zezam se, to mi i je najteza, i jedna od cetiri koje imam doma. Znam da mi je odgovor bezveze, ali bas sam se nasmijala naslovu teme, sorry ![]() |
||
![]() |
||
ShapeUp ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
|
I nmoje doma svaka 2kg i dosta mi je imam i po kg Pa aj sad ti Ameriko!Ko je jaci:) |
||
![]() |
||
hrvoje_cepin ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 31 |
|
gdje si nabavio takav komplet? |
||
hrvoje_cepin-osijek
|
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
4 kg
![]() |
||
![]() |
||
DIJAN ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
|
Opremu za teretanu sam kupovao u Los Angelesu, Hammerstrength i Life Fitness sprave, ploce Ivanko... Samo ploca imam cca 5000 kg... |
||
www.all-stars.hr
TRAIN HARD OR GO HOME! |
||
![]() |
||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
|
Kad vec pricamo o opremi i o svemu - koliko je potrebno love za opremit jednu teretanu sa svim spravama (sto i ukljucuje sve crobne sprave) ? |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
Punooo love |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |