Koliko duboko možete cucnuti? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bi vrlo rado al ne smijem jer sam se jucer natrpo carbsima, između ostalog i pitom, sirnicom |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma nemam rijeci... ekipa ste za pet... korisnih savjeta da ne povjerujem... casna pionirska da nebudu otišli u vjetar... vec na iducem trenigu kad su mi noge na redu budem pokušao primjenit vaše savjete pa napišem impresije !
Hvala na savjetima ! |
|||
Who dares wins!
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A si gledo ti americku pitu? |
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
potpis! ja je organski nemogu smisliti, a jos vise kad je ona preotelo misto u teretani na koje je trebao doci stalak za cucanj, pa se sada snalazim na klupi za ramena :/ inace ja radim duboki prednji i zadnji. |
|||
mrtav hladan
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naravno da sam gledao, sve dijelove do sad |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo da se pohvalim... juce sam uteko od Smith mašine i radio "slobodan" duboki cucanj sa stopalima na podlozi... bez podmetanja icega pod pete... koljeno me ne boli ... al je zato pala upala da je milina... ohrabren rezultatima cucnja... odnosno cinjenicom da me koljeno nije zezalo tokom treninga... a bome "šuti" i danas... razvalio sam noge svim i svacim !
Još jednom hvala na savjetima ... ko zna koliko bi još jašio po mašini ! |
|||
Who dares wins!
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nice.... ako imaš kontrolu nad svojim tijelom..samo je nebo granica za vježbe |
|||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cestitam! Najiskrenije mi je drago da nema više boli. Još ce me ovaj primjer uvjeriti da ima smisla davati/primati savjete na forumu :) |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
||
što se mene tice... nemate brige sa savjetima... doista vidim da ima ljudi koji daju dobronamjerne i savjete koji "drže vodu"... mislim... nisam od onih kojima je lakše utjerat u dupe nego u glavu !
Juce sam obavio i kontrolu kod ortopeda i dijagnoza je "Chondromalatio patellc l sin"... boljka s kojom se nosim dosta dugo... samo što sam zadnjih mjeseci uspio ojacat muskulaturu u toj mjeri da za sada nemam nekih posebnih problema tako da mogu bez brige odradit sve vježbe a da uspijem iz teretane izac na zadnjim nogama ! Naravno da sam još više volje dobio poslije odrađenog dubokog cucnja a i doktorovog savjeta da i dalje nastavim sa vježbama... a ne trebam ni terapiju medikamentima ili operativni zahvat ! |
|||
Who dares wins!
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Osobno probijam parelelu ali ne nešto previše dublje jer zbog jako zategnute zadnje lože tijelo mi kompenzira tako da gura koljena naprijed Jednom kad ju pocnem istezati, ici ce bolje :D
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ily, imam jedno pitanje i jednu tvrdnju: š. Možeš li rukama dotaknuti nožne prste dok stojiš, s zakljucanim/ravnim koljenima? 2. Vjerovatno je stvar u fleksorima kuka. To je najcešci problem kod loše dubine cucnja. |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne mogu dotaknuti prste nikako bez jakog trzaja To je mislila i jedna trenerica iz slovenije koja je držala predavanje o FMS-u ali došli smo do zakljucka da je ipak loža |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zanima me, što je napravila s tobom po pitanju fleksora kuka, a što po pitanju lože? |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
||
Inace, ložu možemo riješiti u doslovno dvije minute.
|
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Gdje i kad P.S ne sjecam se tocno što je napravila.. jedan doktor iz beograda mi je radio ono kad ležiš ne nekoj površini.. s guzom do ruba.. jednu nogu ti prema prsima savine i gleda kako je druga.. ali to je za provjeravanje iliopsoasa ako se ne varam Edited by Iluvatar |
|||
|||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ily,
kad budem iduci put u Zagrebu javim ti se obavezno. Nadam se da ceš imati dvije minute da to sredimo Pitam te zato jer me zanima koje je metode upotrijebila ali vjerovatno ceš se sjetiti ako ti bude poznato. Inace, vrlo je jednostavno i efektno rješavanje ovih dvaju problema. Također, ako budeš u blizini Rijeke svakako se javi. |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |