Koliko cesto griješite s junkom? :) |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Obicno vikendom-najcesce na nekim sjelima sa drustvom neke meze (sireva,suhog mesa,pita i slicnog)
I bude mi onda krivo... Al eto, barem nadoknadim to drugim danima pa pazim. |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zna se s cim ja junkam, s PITOM
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja trenutno imam cheat day jednom tjedno, subota do sada i isprobavam nekaj na kaj sam naletio u programima za fat loss......a to je da se ubijm ko prasac taj jedan dan u tjednu, jedem sve, pazim da to budu gluposti, pizze, hambici, slatko, sladoled i to u ogromnim kolicinama, 3x vise kalorija od unosa tokom tjedna.......po teoriji trebao bi time ubrzatio svoj fat loss jer kad dođe do stagnacije navodno je stvar hormonalne prirode i time se poigras s tijelom i malo ga zavraš.........naravno ostatak tjedna strogo pazenje prehrane.......
Bumo vidli kud bu me to dovelo, za sad nakon 3 takva tjedna ne vidim štetu na sebi, korist još necu mjerit jer moram mjenjat nacin treninga i prehrane, ovo je samo štih proba Sad il bum prasence il bum dobrih rezultata, živi bili pa vidjeli....... |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Možeš odmah taj dan i sljedeci vidjeti promjenu ako ideš tim sistemom |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne kužim kaj si mislio pod time, daj objasni pls |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni je oke tjedno, sam živim i pripremam si kak meni odgovara... možda nešt maznem a da ne bi smio, al vikendom sam s curom koja može potamanit brdo pomfria s kruhom i sirom u š0 navecer, popit 2 litre kole itd itd.. a da i dalje ima 48 kg, i vide joj se trbušnjaci... i moja prehana joj urnebesno smiješna pa onda i ne pazim tolko
|
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
u zadnje vrijeme stalno neznam koji mi je, otkako sam prestala sa teretanom i prešla na pilates zbog skolioze i lordoze ne pazim ko prije
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nedjeljom si dopustim sto god mi srce zazeli..( a i preko tjedna ponekad pojedem sto god) ... mislim, nisam vise na dijeti da stalno pratim apsolutno sve sto jedem i da se lose osjecam zbog toga... znam sto je dobro sto nije, al boze moj.. prolupali bi kad bi se za cijeli zivot odrekli junk-a... on nas jos ponajvise usreci od sve hrane koju jedemo... priznajte... samo zato jer je junk ... i od sveg junka, jedino sam slaba na cokolade, slatko... na pizze i hamburgere i pomfri uopce ne pomislim.. ponekad mi pizza zamirisi pa pojedem cut, al to je stvarno rijetko, al zato kad vidim cokoladu... ufff.... to je tesko zaobic
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Junkie sam kak mi dođe, ne zamaram se previše dok ne primijetim da mi škodi na bilo koji nacin, pa se discipliniram.
Zapravo najviše pretjeram s ovim ljetnim vocem, znam se nakrkat jagoda i višanja a junkiram u pravom smislu rijeci najviše kad mi je zima pa mi se javi potreba especially za tamnom cokoladom Tu i tamo uleti neki Kinder Bueno i sl. ili one Frutabela coko plocice s muslijem i suhim vocem, puding ili ice cream Inace se nastojim disciplinirat. Isto mi je dosta komadic, keks-dva da se izguštam. Drugacije mi izgubi gušt. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moja greška je slatko - pojedem gotovo svaki drugi dan barem po red cokolade.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehee ja fala bogu nemam s tim problema, kraj kreveta, na
stolici pored glave mi stoji vec tjedan dana otvorene cokolada koju je mali ostavio kod mene, ali uopce ju ne vidim nit doživljavam....... zato me vise konkretna klopa privlaci |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dođi kod mene - ja uvijek imam crnog vina, pršuta i sira! A imam ga - za goste! šta ceš - polu slavonka, polu dalmatinka! |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako se nisi dobrano praznio prethodnih dana (kroz treninge i kalorije) i uneseš hrpu junka i to sve ne pokenjaš i istociš u wc šolju i slj dan imaš kg, dvije, tri više nego jucer i cijeli si zavodnjen onda si vjerojatno zabrljao negdje. Edited by ThornOfFaith |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehehe, mmmmmmm sve ono kaj najvise volim , nadam se imas
dovoljno toga doma Ponekad si pomislim da sljivis mucenje i vjezbanje, da mi je sam zivjet na moru, jest prsut, sireke fine, vino , ribu i gustat po cijel dane |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma pazim strogo kroz cijeli tjedan sve, 6-7 obroka, strogo kontroliranih , tocan unos kalorija svaki dan i pridrzavanje treninga ... taj dan jesam napuhnut jer pojedem brdo hrane, a drugi zapravo postim, tj na 2 shakea sam samo, no do nekih š3h i nemam potrebu za hranom..... Prosao je 3-ci vikend od kada to radim, vaganje je jednom tjedno i nisam dobio niti grama viska........ navodno bi tim overfeedingom trebao malo boostat razinu leptina i malo zavarat tijelo na povecano lucenje istog kako bi potaknuo na dodatni fat loss u trenucima kada trebam probit plato i krene stagnacija. Misicnu masu nebi trebao izgubiti drugi dan zbog tog povecanog lucenja hormona.... Time zelim ubit 2 muhe, produziti napredak u fat losu i ubiti zelju za junkom i hranom koju inace godiname nisam jeo i ne jedem inace....... nemam iskustva u praksi sa time jer do sada niakda nisam isao na rezanje kakvo sada zelim pa isprobavam za sad ovu metodu........ Ako imas drugih prijedloga koje si osobno koristio sam ili kod nekog samo reci..... |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaci - najviše patite na cokoladu i slatko.. a to je tako obicno.. bitno je biti umjeren i biti kontroliran da ne unosimo š cokoladu dnevno vec eventualno š kockicu.
Meni coxa iza treninga fino legne.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |