koliko jesti? |
Post Reply |
Author | |
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Kolovoz 2013 at 14:49 |
evo dragi moji fitovci,sutra idem na cjelodnevno pjesacenje u ilacu..posto do tam ima dobrih 27 km,setnja ce trajati nekih 7-8 sati...e sad me zanima ima li tko prijedloge kako se hranit,mislila sam bit na nekih 1700 kcal i prek dana low carb(jer me carbsi umaraju i imam od njih nekad osjecaj tezine u zeludcu)a kad dodem pojest neki slados i sendvic od domaceg graham kruha s poprilicno kikiriki maslaca posuto cimetom...sto mislite o tome,slados navecer oko 7-8 pa sendvic,hoce to bit previse carbs odjednom(u pitanju je 100 g kruha)...
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma,uživaj!!!!!!
to je samo jedan dan,jedi kaj hoceš! dobru zabavu!!!!! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
i da pojedeš sto tona šecera taj dan u 8h hodanja ceš sve potrošit. barem 3 sladoleda poliži
|
|
cookies are for pussies
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
27km za 7-8 sati? kaj idu i djeca s vama?
|
|
zbunjena
Post Options
Thanks(0)
|
gajba jel to komm na nasu "brzinu" ahahah-vjeruj mi,to je onak supp brzo s obzirom da smo vani cijelo vrijeme ;)
I ja mislim da ce sladoled pasti,sam se bojim hoce li mi 1700 bit premalo :/ ? |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa jedi taj dan na odrzavanju, bar nekih 2000kcal. Ja bi bar tako. Brzina ili ne, napor je za tijelo hodati 7 h
|
|
cookies are for pussies
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svih zabrinjavaju kruh i carbsi ali "poprilicno kikiriki maslaca" nije problem, ha ;) Nakon cijelog dana low carba i hodanja, 100g kruha i sladoled je ništa....ne znam tvoju pricu ali kakva god bila, za taj jedan dan ( a i za inace) bezrazložno se brineš. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
zbunjena
Post Options
Thanks(0)
|
ahah,gymka,nisu problem sveukupni carbsi,i inace ih unosim,ono 100-150-200g-kako kad,al nikad ih nisam uosila tak puno odjednom,cak i na cheat dane su rasporedeni na cijeli dan
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne brini se oko toga Uostalom, misliš da bi taj jedan dan stvarno napravio toliki problem? Jedan obrok? Nije to tako puno, to smo mi zaludjeni proglasili takvim Ja znam nagurat tako sve u jedan obrok...i bez cjelodnevnog hodanja :D |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
E ovako u 20 min hodanja neko izmednju srednju i brzu se potrosi hmmm oko 60 kalorija sto bi znacilo 1h bi bilo 180 kalorija i za 7 sati je to oko 1260 kalorija. Jedi sto god hoces. Bus ti to sve potrosila. Uzivaj i sretno.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne smijem na gospu na masi sam :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |