Koliko placate teretanu / mjesecno? |
Post Reply | Page <123 |
Author | |||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
200kn 3x tjedno ... Ma sad chu utez drugaciji paket pa chu biti 5x tjedno u teretani ovo ljeto!
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Istina Zoki. Moja trenerica je doduše jako strucna i iskusna, a osim toga, velika je faca u hrvatskom sportu pa je i kužim da ima neku cifru ispod koje ne ide. Meni je zbog zdravlja (kralježnice) njezina strucnost bila itekako potrebna pa sam radije tu izdvojila više a negdje drugdje malo smanjila troškove... Morala sam odredit prioritete |
|||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Eto, Soner zna. |
|||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Svaki trening radi s tobom i pokazuje ti što i kako? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da Nas bude po 2-3 osobe u dvorani tada i svakom od nas zadaje određene vježbe+koliko ponavljanja, serija i to, kad jedan pocne ide do drugoga i njemu zadaje. Obilazi nas, nadgleda, osim naravno kod zagrijavanja na traci, biciklu i sl. Na kraju ide istezanje - svi skupa. Trening je odlican, maksimalno individualiziran ili personaliziran, svi zadovoljni, nemaš straha da ceš neku glupost od pokreta napravit, atmosfera je odlicna, uvijek dobra zezancija...u svakom slucaju, ne bude ti žao uloženog novca, kad sve zbrojiš na kraju (efekt + pozitivna atmosfera, ritam koji ti odgovara) - u cijelosti isplativo. |
|||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |