Koliko placate teretanu ? |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | |
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 23 Rujan 2007 at 20:19 |
Znaci koliko mjesecno trosite na clanarine crobika, fitnessa.. ?
Ja evo placam š50kn teretanu - š2 odlazaka sto mi je taman 3x tjedno. ![]() |
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E ja sam tu tako dobro prosla! š00 kn 3x tjedno crobik i 8x mjesecno teretana, ali kako mene znaju ne gledaju mi koliko puta idem u teretanu. |
|
![]() |
|
just_a_girl ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
šš0 kn 3xtjedno -teretana
|
|
![]() |
|
dejanelo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
š30 za 3 puta tjedno,ali se znamo pa odem i cesce za tu lovu
|
|
![]() |
|
aligatory ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Rujan 2007 Status: Offline Points: 6 |
Mr.G u kojem gradu je teretana? Ja placam 300,00 kn š2 dolazaka. Tih š2 dolazaka mogu se iskoristiti u roku 2 mjeseca |
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Teretana u koju idem nalazi se u Zagrebu - Veslacka 26 - HAVK MLADOST. |
|
![]() |
|
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Tako i ja, s tim da sad imam neki popust jer sam vec duze u teretanu uclanjen. |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
![]() |
|
aligatory ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Rujan 2007 Status: Offline Points: 6 |
A koja je tvoja teretana Ive_ri? Cijena od Mr.G-a cini mi se vrlo povoljna. Da li cijena ukljucuje i neki program treninga?
|
|
![]() |
|
Da, cijena od š50kn je ok. Teretana je dosta velika i ima stvarno sve sprave koje ti trebaju i bucice do 40kg. Cijena ne ukljucuje program treninga - sam si to slozim. |
|
![]() |
|
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Scipion na Kantridi i ne mislim mijenjat teretanu zbog cijene, osoblje je fantasticno i vec sam se udomacio tamo tako da nema veze sta je malo skuplje. Edited by Ive_ri |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
![]() |
|
znatozeljni_91 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Prosinac 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 6 |
ja evo, u puli placam 220 kn 3 pua tjedno
![]() |
|
MO®DA SI JAcI, ALI JA SAM LUdjI.
|
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
ja placam 3 puta tjedno š00kn (ucenicko), s tim da je redovna cijena š20, ali sam dobio popust za "vjernost"
![]() |
|
![]() |
|
xenic ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
450 kn neograniceno dolazaka (380 kn sa popustom )
|
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
220kn 3x tc bo...š90kn....2x teretana.....
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Hehe, moram vam priznati da ja ove godine ne placam - NISTA! A draga sam im, sta da vam kazem....
![]() |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
ko zna kolko se frajera satiralo pod prozorom da te vidi kako treniras, onda im dosadilo pa se uclanili na fitness... njima kasa raste, a svako normalan ce ti dat dzabe ![]() Edited by Lega |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |