Koliko placate teretanu ? |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |||
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ti bi meni ulazila sa passportom u gym, ja placam negdje oko š20 svedskih kruna ( mozda šš0 kuna),,mjesec dana,mozes sve koristiti,od teretane do bazena,klizalista itd..ovdje je jos kao i u danskoj kruna u opticaju.... |
|||
![]() |
|||
enaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
||
200 kn za mjesec dana.
|
|||
![]() |
|||
pasha ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Sijecanj 2008 Status: Offline Points: 31 |
||
Hehe , cestitam Thea.... Ali nisi sama . Ja sa dobila kartu - pocasni clan - i imam sve pilates i crobic termine gratis i teretanu od š0 - 22 u u kojem terminu hocu i koliko god hocu - gratis!!! I to neograniceno. Kad sam pocela (u petom mjesecu prosle godine ) da idem u ovaj klub , za mnom je krenulo puno zena i djevojaka i mislim da je to razlog. A mozda sam im samo draga.... Edited by pasha |
|||
![]() |
|||
©parogica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
||
Ja sam ucenica,ali vanredna,dali ja mogu dobit kakva prava...(u ZET-u nemogu
![]() Ja zivim u veslackoj pa mi je super havk mladost-za tu me direktno zanimaju informacije,Jeli ugodna atmosfera ![]() (Moze li mi tu Mr.G pomoci? ![]() EDIT: Maknut caps lock Edited by Zoki |
|||
By:©parogica:)
|
|||
![]() |
|||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
||
Ugodna je atmosfera i imas sve sto ti treba. ![]() |
|||
![]() |
|||
©parogica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
||
thanks! Jos samo da baki sjedne penzija..
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
remoker ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 2 |
||
teretana 250kn, svaki dan neograniceno!
|
|||
http://www.njegatijela.com
sve za vase tijelo |
|||
![]() |
|||
d3m0n ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
||
Ja sam do prije pola godine placo š80 kn 3x tjedno ali mogo sma ic kad ocu!
A od zadnjih 6 mejseci mogu ic kad ocu i koliko ocu a ne placam nis!Predobar sam s s zenskom kaj radi u teretani,a sa trenerom sam bio radio treninge i treninge jer rijetko ko je mogo da radi s njim kad je lik frikcina! Pa et zat idem free! |
|||
Bez odmora nema ni napretka!
|
|||
![]() |
|||
||
For Mr. G -upisoh teretanu HAVK i super mi je,samo sam ljena...hehe u 2 sam tjedna otisla 2 puta...dosadno mi je samoj,pa gledam babicu od nekih 50ak kako je u dobroj formi i podjebavan sama sebe dok ne spalin na zivce sto nemogu š0 kg podignut 3 puta!!! joooj,pa cura sam,ne? btw,idete sami ili u drustvu u teretanu?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
d3m0n ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
||
ja idem sam i to uvjek navecer,ali skoro nikad se ne desi da nema neko ko je za zezanciju uz vjezbanje kad dodjem, sto ono fakat olaksava vjezbanje jer ubija monotoniju! sprave nisu ono top ali ljudi su predobri i ekipa zakon! |
|||
|
|||
![]() |
|||
Hammerstrength ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
||
Jel se stigne vjezbat i istovremeno zaxebavat na treningu? BB je individualan sport. |
|||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||
![]() |
|||
||
Ja sam malo nemotivirana,vise sam za ekipni sport,pa mi je dosadno u teretani samoj,nekako mi vrijeme sporo prolazi...a i ne bildam nego samo rekreativno.
Ali obozavam osjecaj nakon teretane,iscrpljenost,a ujedno i silna energija! |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
opet to ovisi kako kome! Vjeruj mi stigne se jer taman ti je to izmedju kad imas kratke stanke ili mrvu duze ovisno sta zelim postic! tako da i uvjek mogu zamolit ljude da mi asistiraju ako furam max kilazu ili kad malo forsam! Inace ne kuzim ljude koji dojdu i šh do 2 sam tjeraju utege i svi su smrknuti i ne kazu nis ! Gle neko misli da ga je lakse izbacit iz takta ako se zezas ali nekom npr ko meni daje jos vecu motivaciju!:D Onak ak nema nikog odradim šh trening i odem doma,a kad nekog ima onda i produzim i jos zesce odradim jer to mi tak utjece na psihu!monotono je kad si sma ili kad sutis cjelo vrijeme ipak je covjek drustveno bice!:D edit: ps nisam ja neki pro da sad morma na svaku sitnicu pazit i sad tocno kako bum bum! Ja idem rekreativno jer ipak ne zelim se napuhat bas prevsie! Visok sma š80 i imam 9š kg,obujam ruke 46 cm a s time da ne uzimam nikakve suplemente vec dugo! Pio sma bio sma bcca jedno vrijeme i jedan ciklus s kreatinom(Punjenje,Odrzavanje,Praznjenje) Edited by d3m0n |
|||
|
|||
![]() |
|||
ShapeUp ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
||
220 kn i mogu koristit sve programe i teretanu kad hocu i koliko hocu...
|
|||
![]() |
|||
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
||
koja je to teretana? jel u zg-u ili...? |
|||
![]() |
|||
ShapeUp ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
||
U Zadru
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |